Milletvekili Doğru dost meclisinde

AK Parti'nin Adana Milletvekili Abdullah Doğru, son günlerin siyaset ağırlıklı gelişmelerini Adanava Otel'de dost meclisinde bir araya geldiği hemşerileriyle görüşme fırsatını yakaladı.

AK Parti’nin Adana Milletvekili Abdullah Doğru, son günlerin siyaset ağırlıklı gelişmelerini Adanava Otel’de dost meclisinde bir araya geldiği hemşerileriyle görüşme fırsatını yakaladı.

Milletvekili Doğru, bu gibi gündeme ait gelişmeleri değerlendirmeye katkı koyan buluşmalara önem verdiğini ifade etti. Adanava Oteli’nin sahiplerinin oluşturduğu dost meclisinde bulunmaktan da ayrıca mutlu olduğunu söyleyen Doğru, ‘istişarede fayda vardır’ sözleriyle de günün anlamını tek kelime ile özetlemiş oldu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Adanava Otel’in Sahibi olan Eren ve Sadık Kaya ile Çukurova Barış Gazetesi İmtiyaz Sahipleri Durmuş Ali Başkan ve Özcan Aladağ ile yerel siyasetin değerlendirildiği buluşmaya katılan AK Parti’nin sevilen Milletvekili Abdullah Doğru, ‘Bu kentin milletvekili olarak sorumluluklarımız çerçevesinde ilimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Son olarak Lezzet Festivali’ni gerçekleştirdik. Adana’nın tanıtımına önemli katkı sağlayan festivalin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum’ dedi.

AK BELEDİYECİLİK HÂKİM OLACAK

Yerel siyaset üzerine geçen dost meclisi buluşmasında Adana AK Parti Milletvekili Abdullah Doğru önemli tespitlerde bulundu. Kentin biriken sorunlarının çözümü noktasında AK Belediyeciliğe şehrin acil ihtiyaç duyduğunu belirterek ‘Halkın kabul edeceği halk ile bütünleşen adaylarımızı çıkarıp seçimlerde çok çalışarak başarılı olmak istiyoruz. İşin özüne bakacak olursanız halkımızda buna hazır aslında. Bize düşen doğru adaylar ile halkımızın huzuruna çıkmaktır. Bu dönem bunu başaracağız ve Adana’da AK Belediyeciliği hâkim kılacağız’ sözleriyle görüşlerini dile getirdi.