Milli servete ateş attılar

Varda Köprüsü Mesire Alanı ihale ile kiraya verilecekti, ancak kimliği belirsiz kişilerce yakıldı.

Karaisalı Orman İşletme Şefliği Kıralan Köyü, Varda Köprüsü Mevkisindeki mesire yeri 18 Mayıs günü ihale ile kiraya verilecekti. İhale öncesinde sebebi bilinmeyen bir nedenle kimliği de tespit edilemeyen kişilerce ihaleye verilecek olan mesire yeri ne yazık ki yakıldı.

İHALE İPTAL EDİLDİ

Toplam 35 bin 200 m2 alanı kapsayan mesire yerinin 29 yıllığına kiraya verilmesine ait duyurular yapılarak ihaleye çıkıldı. İhale Karaisalı Orman İşletme Şefliğinde yapılacaktı ki, ihale öncesinde kara haber geldi. İhaleye verilecek mesire yeri ateşe verildi ve milli servet resmen kül oldu. Yetkililer, ihalenin mesire yerinin yanması nedeniyle de iptal edildiğini açıkladılar.

TURİZMİ BALTALADILAR!

10 milyon 558 bin liraya ihaleye çıkarılan tesisin bu şekilde yakılmış olması karşısında büyük şaşkınlık oluştu. İhaleden bir gün öce gidip gördükleri yerin yanmasını şaşkınlıkla karşılayan firma yetkilileri, ‘Bölge turistik bir yer. Yörede turizmin gelişmesine katkı koymak için ihaleye girmek istiyorduk. Ancak mesire yerinin yanması sonucu ihaleye yapılamadı. Milli servete resmen ateş attılar. Nasıl yandığının ortaya çıkarılmasını ve kamuoyunun aydınlatılmasını istiyoruz’’ dediler.