“Modern şehirciliğe uygun projeler hazırlayacağız”

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Mahfesığmaz Mahallesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Çukurova’da hemşehrileriyle her alanda buluşmalarını sürdürüyor. Pazar ziyaretlerinin ardından Mahfesığmaz Mahallesi sakinleri, esnaf, genç, yaşlı ve çocuklara ziyaretlerde bulunan Ayhan Barut, Çukurova’da modern şehircilik anlayışına uygun projeler geliştireceklerini belirtti.

 

Mahfesığmaz Mahallesi’nde CHP Çukurova İlçe Başkanlığı’ndan bu yana kendisini tanıyan vatandaşlarla da karşılaşan Ayhan Barut, desteklerini esirgemeyen Çukurovalılar’a teşekkür etti. Çukurova Belediye Başkanlığı’nı Çukurovalı’ya tam anlamıyla hizmet etmek için istediğini ve bu konuda iddialı olduğunu dile getiren Ayhan Barut, vatandaşların sorunlarını da dinledi.


Çukurova’da engelli, genç, çocuk, kadın, öğrenci ve emeklilere yönelik sosyal ve kültürel merkezler oluşturacaklarını ifade eden Barut, esnafla vatandaş arasında bir köprü vazifesi göreceklerini, belediye bünyesinde kurulacak özel birimlerle sorunlara anında çözüm arayacaklarını dile getirdi.


Çukurova’da CHP oylarını en yükseğe çıkaracak bir yapıda olduğunu ifade eden Barut, “Partililerimin ve Çukurovalı hemşehrilerimin desteğiyle başkanlık yolunda başarıya ulaşacağıma inanıyorum. Güzide ilçemizi Çukurovalılar ile el ele hep birlikte geleceğe taşımaya kararlıyız” dedi.