Müftülükte sabah namazı etkinliği

Adana İl Müftülüğü, her hafta değişik mahallelerdeki farklı camilerde düzenlediği 'ailece sabah namazı' etkinliğinin sonuncusu Çukurova ilçesindeki Akşemsettin Camii'nde gerçekleştirildi. Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Hac ve Umre Müdürü Ali Hançer, daire personelleri, din görevlileri , çocuklar, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Adana İl Müftülüğü, her hafta değişik mahallelerdeki farklı camilerde  düzenlediği “ailece sabah namazı” etkinliğinin sonuncusu Çukurova ilçesindeki Akşemsettin Camii'nde gerçekleştirildi. Programa İl Müftüsü Mehmet Taşcı, Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Hac ve Umre Müdürü Ali Hançer, daire personelleri, din görevlileri , çocuklar, gençler ve vatandaşlar katıldı.

Sabah namazının kılınmasının ardından programa katılan Çocuklar, gençler vatandaşlarımız topluca yapılan tesbihata iştirak ettiler ve ardından Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı’nın sohbetini dinledi.

Sabah Namazının Önemine değinen Müftü Taşcı, “Adana'mızda sabah namazı buluşmalarımız çok coşkulu geçiyor, çok heyecanlı geçiyor yani oradaki huzuru, mutluluğu, rahmeti, bereketi, illiklerimize kadar hissediyoruz. Haftanın 3-4 gününde neredeyse Adana'mızın muhtelif camilerinde Seyhan,  Sarıçam, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerimizde, işte burada Çukurova ilçemizde, diğer ilçelerimizde bu sabah namazı coşkusu, bir başka, cemaatimizi davet ettiğimiz zaman koşar adımlarla geliyorlar. Müftülükler olarak cemaatimizle sizlerle beraber tek gayretimiz, en önemli çalışmamız, yavrularımızı, gençlerimizi Yaratanlarıyla buluşturmak, camilerimizle buluşturmak” dedi

İl Müftüsü Mehmet Taşçı’nın duasıyla sına eren etkinlik sonunda katılımcılara sıcak çorba ve çay ikram edildi.

 

Müftü namaz