Murat Öztanrıöver, kırsalda ''HAYIR''ı anlattı

CHP 24. Dönem Adana Milletvekili Adayı Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, Yumurtalık ilçesine bağlı köylerde referandum çalışması yaparak, vatandaşlara neden ''HAYIR'' dediklerini anlattı.

CHP 24. Dönem Adana Milletvekili Adayı ve  kurultay delegesi Ziraat Yüksek Mühendisi Murat Öztanrıöver, Yumurtalık ilçesine bağlı köylerde referandum çalışması yaparak,  vatandaşlara neden ‘’HAYIR’’ dediklerini anlattı.

CHP 24. Dönem Milletvekili Adayı Öztanrıöver, referandum çalışmaları için sahaya indi. Öztanrıöver,  referandum çalışmalarını Yumurtalık ilçesine bağlı Zeynepli, Kaldırım, Yeşilköy ve Kırmızıdam köylerinde sürdürdü. Öztanrıöver, çalışmaları sırasında vatandaşlarla bir araya gelerek, anayasa değişikliği ile Türkiye’de nelerin değişeceğini anlattı. 16 Nisan’da Türkiye’nin geleceğinin oylanacağını belirten Öztanrıöver, ‘’Referandumda siyasi partileri değil, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğini oylayacağız’’ dedi.

Halk oylamasında vatandaşlara ‘’hayır’’ çağrısı yapan Öztanrıöver, ‘’Oylamaya sunulan anayasa paketi ile egemenlik millet iradesinden alınıp, tek bir kişiye verilecek.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e dahi verilmeyen millet iradesini temsil eden bu yetkilerin şimdi ister Sayın Erdoğan olsun, ister Sayın Bahçeli isterse Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu olsun, tek kişiye verilmesine ‘Hayır’ diyoruz’’ dedi.

Öztanrıöver’in referandum çalışmasına 24. Dönem Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin ile Yumurtalık İlçe Başkanı Muhittin Eryiğit’te katıldı.