Murat Sancak bıraktı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ''Evet çok değerli ADS taraftarları ben yönetilmem, yönetirim demiştim'' diyerek başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ‘’Evet çok değerli ADS taraftarları ben yönetilmem, yönetirim demiştim’’ diyerek başkanlığı bıraktığını açıkladı.

Sancak, önceki gün gece geç saatlerde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak başkanlığı bıraktığını duyurdu. Sancak’ın paylaşımları şöyle:

‘’Evet çok değerli ADS Taraftarları,ben yönetilmem,yönetirim demiştim,çok sevmeme,saygı duymama rağmen bu görevde kalmam mümkün değil,kulübü aldığım gibi devredeceğim,söz verdiğim her yıl yapmam gereken bağışları da yapacağım. Hakkınızı helal edin,ben ediyorum,Allah a emanet olun.

Yarın başkan vekili atayacağım kongreye götürecek. Buradan Adanalı işadamlarına sesleniyorum ADS’ye sahip çıkın,yeni yönetim oluşana kadar yetkiyi devredeceğim kişi yeni yönetim oluşana kadar kararlıkla yönetecektir

Beni taraftar istemediğinde giderim demiştim,bir gün önce Şişmanoğlu ile ilgili istişare edeceksin,doğru diyorsun dayı diyeceksin, ADS’ye katkısı olacaksa,özür dilesin,bizlerde destek verip,yolumuza devam ederiz deyip,sonra ültimatomu vereceksin.o zaman orda durmak bana yakışmaz.

Şu da net bilinsin; verdiğim sözün arkasındayım,kulübü 58.5 milyon borç ve sıfır futbolcuyla devraldım,devrederken de aynen öyle devredeceğim. Diğer takım taraftarları kendi kulüpleriyle ilgilensinler. O laf söyleyenler bu kulübe 2 milyona yakın borçları olduğunu bilsinler.’’