Murat Sancak, ''Bize karşı canavar kesiliyorlar''

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, şampiyonluk yolunda bir kaza geçirdiklerini belirterek, ''Umarım Eskişehirspor bu mücadelesini kalan maçlarda da sergilerler'' dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, şampiyonluk yolunda bir kaza geçirdiklerini belirterek, ‘’Umarım Eskişehirspor bu mücadelesini kalan maçlarda da sergilerler’’ dedi.

Sancak, twitter hesabından açıklamalarda bulundu. ‘’Çok değerli Adana Demirspor taraftarı,şampiyonluk yolunda bir kaza geçirdik’’ diyen Sancak, şunları kaydetti:

‘’ES- ES es es marım bu mücadeleyi kalan maçlarda da sergilerler. Daha 7 final maçımız var, her şey bitmiş değil. Takıma, futbolcuya sahip çıkın,onlarda şereflerini,haysiyetlerini ortaya koyarak mücadele edeceklerdir.

Arkadaşlar bırakın kardeş takım aynı şehrin takımı vs herkes herkese karşı verdiği mücadeleyi verse amenna ama maalesef bize karşı oynayan canavar kesiliyor,nedendir bilinmez,bize karşı verilen mücadele başka takıma karşı verildiğinde bende çıkar alkışlarım!!!!!!

Boşverin polemiğe girmeyin,msjı herkes aldı,gerisi teferruat.göbek bağımız ı kendimiz kesmeliyiz.mevlam neylerse güzel eyler.’’