MÜSİAD'dan ''Dost Meclisi Toplantısı‏''

MÜSİAD‘ın düzenlediği Dost Meclisi Toplantısı MÜSİAD üyesi Kurluk Mühendislik’de yapıldı.

MÜSİAD’ın Kurluk Mühendislik firmasında gerçekleştirdiği Dost Meclisi Toplantısına Adana Ak Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Yüreğir Kaymakamı Turgut Subaşı, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, Sanayi Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Barışık, İl Müftüsü Arif Gökçe, Çok sayıda kurum müdürleri, Adana’nın Sivil toplum Kuruluşları yöneticileri, MÜSİAD Üyesi işadamları katıldı.

 

Adana İl Müftüsü Arif Gökçe yenilen yemeğin ardından yemek duası yaparak işyerinin hayırlara vesile olmasını, bereketli ve hayırlı kazançlar getirmesini diledi.

MÜSİAD Şube Başkanı Suat Yahşi Toplantıya katılan misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, Dost Meclisi programlarındaki amaçlarımızın biride bu tür toplantıları üyelerimizin iş yerlerinde yaparak, firmanın yaptığı çalışmalarını, faaliyetlerini bizzat yerinde görüp, fikir teatisinde bulunmak, üyeler arasında kaynaşmayı sağlamak ve en önemlisi ‘de Ticaretimize fayda sağlamaktır dedi. Bu yüzden iş yerlerimizin tanıtılmasını önemsiyoruz ve Üyelerimizin kalkınmasını, Ticarette gelişmesini maddi ve manevi anlamda destekliyoruz dedi.

 

MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ergün Kurluk ise misafirlerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, davetimize icabet ederek buraya kadar gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz dedi.

 

Firması hakkında bilgi veren Ergün Kurluk 1988 yılında Adana’da Isıtma Soğutma Sistemleri ile alakalı çalışmalara başladıklarını, 1993 yılında ise Sektörde satış sonrası hizmetler olarak İlk yeterlilik belgesini aldıklarını belirtti.

 

Firmamız KURLUK MÜHENDİSLİK 2008 yılında Japon Fujitsu, General Firmasının Fuji Electrik Türkiye Distiribitörlüğünü aldı ve kendi markalarımız olan FUJİKUR ve FUJİPLUS ürünlerini yurt dışında üretimini yaptırarak Adana’dan tüm Türkiye’ye hizmete başladı. Satış ve sonrasında hizmetlerinde Türkiye’nin her noktasından tüketicilerine ulaşan firmamız, gelecek de etkinliğini daha‘da artırmak amacı ile yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir dedi. Ergün Kurluk daha sonra misafirlerini KURLUK MÜHENDİSLİK İşletme Tesislerini gezdirerek İşletmesi ve Ürünleri hakkında detaylı bilgiler verdi.