Mustafa Uslu: “Çukurova modern hizmetle tanışacak”

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uslu, ilçedeki mahalle muhtarları onuruna verdiği akşam yemeğinde, ilçenin sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, muhtarları ağırlayan AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Uslu, “Çukurova’nın kurtuluşu için AK Parti’nin Çukurova’da seçimi kazanması şart. İktidar nimetlerinden yararlanan bir Çukurova, adına ve konumuna yakışır bir hale gelecektir. Bunu da el birliğiyle yapacağız” dedi. AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Ramazan Çırak ise “Çukurova, taşra mahallelerinden bakıldığında modern ve refahı yakalamış bir yerleşim yeri olarak görünmekte. Ancak, gerçeğe baktığınızda, aynı modernliği hizmette alamamakta. AK Parti’li başkan adayımızın göreve gelmesiyle ilçeyi adına yakışır bir hale getireceğiz. Bunun için de hep birlikte çalışarak adayımızı iktidara taşıyacağız. Sayın Mustafa Uslu’nun da her zaman dediği gibi, kim aday olursa olsun, hepimiz bir nefer olarak çalışıp ilçemizin kalkınması için AK Parti’ye destek olacağız” diye konuştu.

Çukurova’nın hizmet alma noktasında eksikliklerini dile getiren mahalle muhtarları, iktidar gücünü arkasına alan bir Çukurova Belediyesi’nin çok daha güzel hizmetlerle tanışacağını söyledi.

Muhtarların sorunlarını ve çözüm önerilerini dinleyen Mustafa Uslu, “Az önce İlçe Başkanımın da söylediği gibi, adaylım görevi kime verilirse verilsin, bir nefer olarak çalışacağız. Gerek ben, gerekse başka arkadaşım. Ama ilçenin hak ettiği yere gelmesi için AK Parti idaresinde bir belediyeye ihtiyaç var” şeklinde konuştu.