Mutluluk yolculuğu

Adana Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan elektrik-elektronik mühendisi oğlu Ali Can ile Bayraktar ailesinin elektrik-elektronik mühendisi olan evlatları Yasemin muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Ali Can ve Yasemin çiftinin düğünü Anemon Otel’de çiftin nikahını Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Kocaispir kıydı. Nikah şahitliklerini ise Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, ENERJİSA Müdürü Mehmet Kayacı, Teknokent Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kadir Aydın yaptı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını da Yasemin’e verdi. Düğün törenine çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Ayşe ve Remzi Özdoğan çifti ile Bayraktar ailesi düğün sahipleri olarak konuklarıyla kaynaştığı gecede genç çiftler bir ömür boyu birlikte olmanın senedi olan nikâh töreninde ‘evet’ diyerek özel günlerinin heyecanını konuklarıyla paylaştılar.

Hastalıkta sağlıkta birlikte olmak üzere gönüllerini birleştiren Yasemin-Ali Can çifti, davete katılan dostlarıyla gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.