Müzeyyen Şevkin, ''Türkiye değişim yaşayacak''

CHP Adana Milletvekili Adayı Şevkin'den önemli açıklamalar geldi.

Türkiye’de yaşanan değişim rüzgârının önüne geçmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğinin altını çizen CHP Adana Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin, ‘CHP’ye halkın ilgisi hiç bu kadar fazla ve yoğun olmadı. Artık korku imparatorluğu da kar etmez oldu. Ak Parti iktidarından bu millet kurtulacaktır’ dedi.

CHP İKTİDARI ÜLKEYİ DÜZLÜĞE ÇIKARACAK

Gazetemizi ziyaret eden Milletvekili Adayı Müzeyyen Şevkin, Adana’yı karış karış bilen ve sorunlarına yıllarca kafa yoran bir siyasetçi olduğunu belirterek ‘Halkımız her şeyin en güzelini görür ve karar verir. İnanın bana, bu halk değişim istiyor. Ak Parti’nin kırıp döken, satıp yok eden, insanları her geçen gün daha fakirliğe sürükleyen, baskıcı, demokrasiden uzak, adaleti yok eden yönetim tarzlarına karşı ciddi isyan bayrağını halkımız açmıştır. Bunu da sahada görüyoruz. İnşallah 24 Haziran bu değişimin tarihe geçeceği gün olacaktır. CHP iktidarı ile ülke düzlüğe çıkacaktır’ dedi.

ÜLKEM DÜZLÜĞE ÇIKAK, ADALET TESİS OLACAK

Her gittikleri yerde büyük ilgi ile karşılaştıklarını ve Ak Partili olup da ‘sizlerle çalışmak, sizlere katkı koymak bizim için şereftir’ diyen onlarca insanla karşılaştığının altını çizen CHP Milletvekili Adayı Şevkin, ‘Adana’da biz birinci parti olacağız. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Milletvekili aday olan arkadaşlarımdan daha çok listeye giremeyen aday adayı arkadaşlarımızda bizlerle birlikte sahada çalışıyorlar. Partimizi iktidar yapmanın gayretindeler. Bu defa her şey güzel olacak ve ülke düzlüğe çıkacak. Adalet tesis edilecek, güven gelecek. Ekonomi düzlüğe çıkacak. Bunun içinde Adanalılardan desteklerini esirgememelerini bekliyorum’ dedi.