Nitro Garaj Market açılıyor

Kiza İş Merkezi'nde 1 Kasım 2019 Cuma günü ürünler Adanalılar ile buluşuyor

2008 yılında Adana’da faaliyetine başlayan ve bugün Türkiye’de otomotiv ekipmanları ve teknik servis hizmetlerinde öncü kuruluş haline gelen Nitro Bilişim Otomotiv Servis Ekipmanları ve Teknik Servis Marketi 1 Kasım 2019 günü Adanalılar ile buluşuyor.

 

Türkiye’nin 81 ilindeki satış ve satış sonrası hizmeti sunan bir şirket olarak otomotiv sektörünün can damarı haline gelen Nitro Mekatronik / Garaj Market, Avrupa’da ve Dünyada Autel, Launch Europe, Magicmotorsports ve Autodata gibi uluslararası faaliyet gösteren Arıza Tespit Cihazı ve Servis bakım ürünlerinin satışını gerçekleştiren firmaların Türkiye’de yetkili satış disbirütörü olmayı başardı.

 

Ekonomik dalgalanmalar, Endüstri 4.0 ve dijitalleşme çağının gerektirdiği şekilde ayakta kalmayı başaran Nitro Bilişim Otomotiv Servis Ekipmanları olarak üstlendiğimiz sosyal sorumluluk projeleri ve AR-GE faaliyetleri sonucunda dijitalleşme çağına ayak uydurarak  ürün ve hizmetlerimizde bir takım değişikliklere gitti ve Adana merkez ofisinin yanına İstanbul,Ankara, Bursa ve Şanlıurfa ofislerini de aktif hale getirdi. Son 7 yıldır da Dünyanın en büyük Otomotiv Fuarı olarak gösterilen Automechanikaİstanbul Fuarı’na son 7 yıldır aralıksız olarak katıldı.

 

Konu hakkında açıklamada bulunan şirket yetkilileri özetle şunları söylediler. “1 Kasım Cuma günü saat 14.00‘de yapılacakNitro Garaj Market açılışı ile beraber Online ChipTuning ve Otomotiv ECU tamiri hizmetlerimizle artık son kullanıcılara ve kurumsal firmalara da hizmet vermeye devam edecek. Yapılacak olan açılışta son 1.5 yıldır AR-GE faaliyetlerini yönettiğimiz ECUTEST Otomotiv Beyin Tamiri Test Simülasyon ürününün tanıtımını gerçekleştireceğiz. Geliştirdiğimiz bu ürü sayesinde hem yerli üretime katkı sağladık, hem projede görev alan yeni mezun gençlerimize istihdam olanağı sağladık hem de Türkiye’yi Dünya arenasında daha gururlu şekilde temsil edecek bir projeyi hayata geçirmiş olduk. Otomotiv sektöründe olsun olmasın tüm halkımızı açılışa davet ediyoruz.”