NitroMekatronik Garaj Market Adanalıların hizmetinde

2008 yılında Adana'da faaliyetlerine başlayan ve bugün Türkiye'de otomotiv ekipmanları ve teknik servis hizmetlerinde öncü kuruluş haline gelen NitroMekatronik Garaj Market önceki gün görkemli bir açılış ile Adanalıların hizmetine girdi.

2008 yılında Adana’da faaliyetlerine başlayan ve bugün Türkiye’de otomotiv ekipmanları ve teknik servis hizmetlerinde öncü kuruluş haline gelen NitroMekatronik Garaj Market önceki gün görkemli bir açılış ile Adanalıların hizmetine girdi.

AÇILIŞI AKİF AKAY YAPTI

Onur Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı KİZA İş Merkezi’ndeki açılışı Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Remzi Özdoğan birlikte yaptılar. Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, kendisinin de bir mühendis olduğunu ve mühendisliğin çağın teknolojilerini halkı ile bütünleştiren önemli bir meslek sahibi insanlar olduğunu söyledi. Akay, Adana’da böylesine önemli hizmeti yerine getirip mekatronik anlamında hizmet verecek olan NitroMaketronik Garaj Market’in açılışını yapmaktan onur duyduğunu belirtip ‘Hayırlı olsun dileklerinde bulunuyorum. Bol kazançlar diliyorum’ ifadesiyle kurdeleyi kesti. NitroMekatronok Garaj Market Sahibi Halil İbrahim Takıl ise Adana’dan çıkan bir işletmenin bugün bu güzel nokta ile tüm Adanalıların gurur duymasının verdiği keyif ile Adana’ya hizmet edeceklerini ifade etti ve tüm katılanlara teşekkürlerini sundu.

ONLİNE CHİPTUNİNG VE OTOMOTİV ECU HİZMETİ VERİLİYOR

Türkiye’nin 81 ilindeki satış ve satış sonrası hizmeti sunan bir şirket olarak otomotiv sektörünün can damarı haline gelen NitroMekatronik / Garaj Market, Avrupa’da ve Dünyada Autel, Launch Europe, Magicmotorsports ve Autodata gibi uluslararası faaliyet gösteren Arıza Tespit Cihazı ve Servis bakım ürünlerinin satışını gerçekleştiren firmaların Türkiye’de yetkili satış disbirütörü olmayı başaran firma oldu. Teknolojiyi Adanalılar ile buluşturan firmanın İstanbul, Ankara, Bursa ve Şanlıurfa ofisleri de aktif olarak görev yapıyor. İş yerinde ayrıca Online ChipTuning ve Otomotiv ECU tamiri hizmetlerimizle artık son kullanıcılara ve kurumsal firmalara da hizmet vermeye devam ediyor.