Obruk'ta muhtar buluşması

Saimbeyli merkez ve mahalle muhtarları Obruk Yaylası'ndaki mesire alanında bir toplantı gerçekleştirerek ilçedeki sorunlar masaya yatırıldı.

Saimbeyli merkez ve mahalle muhtarları Obruk Yaylası’ndaki mesire alanında bir toplantı gerçekleştirerek ilçedeki sorunlar masaya yatırıldı.

İlçe Kaymakamı Seda Başoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe, İlçe Emniyet Amir Vekili Ömer Faruk Kararmaz ve İlçe Jandarma Komutan Vekili Hacı Mehmet Dündar’ın da katıldığı toplantıda muhtarlar yaşadıkları sorunları birinci ağızdan yetkililere iletme şansı buldular. Obruk yaylasında bir araya gelen muhtarlar, genelde yol sorunları olduğunu ve bunu aşmak adına yetkili mercilere başvuruda bulunduklarını kaydettiler.

Asayiş sorununun hemen hemen hiç yaşanmadığı ilçe olarak bilinen Saimbeyli’nin çalışkan Kaymakamı Seda Başoğlu, muhtarların yerel temsilciler olduklarını ve halkın sorunlarını birinci ağızdan en yakın olarak bilen isimler olmaları nedeniyle zaman aralıklı olarak bu tür toplantılarla onları dinleme fırsatı bulduklarını belirtti. Muhtarlardan gelen sorunları da dinleyen yetkililer, çözüm üretmek için seferber oldular. Bu tür toplantıların zaman aralıklı olarak yapılmasına da karar verildi.