Oğuzhan Türk, takıma katıldı

Adanaspor’un devre arası transfer sezonun son günlerinde kadrosuna kattığı Oğuzhan Türk Osman Yereşen Tesislerine gelerek takıma katıldı.

Son olarak süper lig ekiplerinden Gaziantepspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Türk kendisini turuncu-beyazlı renklere bağlayan anlaşmayı imzalamasının ardından Adana’ya gelerek kulüp tesislerinde hocası Engin İpekoğlu ve takım arkadaşlarıyla tanıştı. Daha sonra antrenman eşofmanlarını üzerine giyen Oğuzhan Türk Osman Yereşen Tesislerinde ilk idmanına çıktı.

Adanaspor ile anlaşmadan önce kendisine bir çok teklif olduğunu belirten Oğuzhan Türk tercihini camia takımı olan Adanaspor’dan yana kullandığını söyledi. Türk, ‘’ Adana’da olduğum için çok mutluyum. Buraya gelmeden önce yurt içi ve yurt dışındanbir çok kulüpten teklif aldım. Ancak teklifte bulunan kulüpler arasında Adanaspor bana çok sıcak geldi. Çünkü Adana kentinin bir futbol kenti olduğunu biliyordum. Adanaspor büyük bir camia ve hedefi olan bir takım. Kalıcı olmak ve takıma katkı koymak için buradayım’’ diye konuştu