Oğuzhan, Yağmur'una kavuştu

ÇGC'nin merhum Genel Sekreteri Mustafa Gümüşdamla'nın kızı görkemli bir törenle dünyaevine girdi

 

Güzeller güzeli Yağmur, gümüş damlalar halinde gönlünü kaptırdığı yiğit delikanlı Oğuzhan’a akınca, aileler de düğün dernek kurma kararı aldı.

Bir yanda ev kurma telaşı diğer yanda düğün töreni için hazırlıklar sürerken, belirlenen tarih de gelip çatınca, Gümüşdamla ve Kurt Aileleri bu büyük mutluluk için her türlü fedakarlığı yerine getirmişti.

Geceye renk katan Adanalı sanatçı ALİ TURAÇ, son çıkan ‘Sevmiştim’ albümümden eserlerinin de yeraldığı repertuvarı ile beğeni kazanırken, dans pisti bir an olsun boş kalmadı. Ali Turaç’ın seslendirdiği hareketli şarkılara eşlik eden davetliler, adeta kendilerinden geçerken, felekten bir gece çalmış oldu.

Repertuvarının son bölümünde Turaç’ın, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Mustafa Gümüşdamla’nın arkadaşlarını çiftetelliye davet ediyorum” anonsu ile birlikte bir yandan özlem ve üzüntü diğer yandan gurur; duygusal anların yaşanmasına yolaçtı. Gelin ve damadın yanısıra Gümüşdamla’nın eşi Hilal ve diğer kızı Deniz Eylem Gümüşdamla’nın gözyaşları geceye ayrı bir anlam kattı.

Takı töreninin ardından gerçekleştirilen kuşak merasimi ise farklı bir görsel zenginlik sundu.Bekarlar gelin çiçeğini kapmak için yarıştı. Çiçeği kapan gencin diz çöküp çiçeği annesine vermesi, güzel bir görüntü oluşturdu.  Gecenin sonunda ayrılık vakti gelince gözlerdeki ıslaklık dikkati çekerken, gelin ve damat el ele göz göze mutluluğa doğru koşarcasına salondan ayrıldı. Geride; uzun süre dillerden dökülecek güzel sözcükler için anılar ve yaşanmışlıklar kaldı.