OHAL VE SEFERBERLİK

Adana Demirspor'un 1. Ligde kalma yolunda son şansı olan Altınordu maçından önce, kentte adeta seferberlik ilan edildi.

Mavi Lacivertli takım, dış dünyaya kapılarını kapatıp sadece Cumartesi günü oynanacak Altınordu maçına odaklanırken, kendin yöneticileri, eski başkanlar ve taraftarlar adeta olağanüstü hal ve seferberlik ilan etti.

SÖZLÜ'DEN PRİM

Adana Demirspor'a ilk destek Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'den geldi. Sözlü'nün kritik Altınordu maçı öncesinde, mavi lacigvretli formayı terleten ve galibiyetlleriyle Adana'yı gruurlandıracak futbolculara 500 bin TL prim müjdesi verdiği ve sosyal medyadan "Şehrin asi çocuklarının sonuna kadar yanındayız" payalşım yaparak desteğini gösterdi.

SEDAT SÖZLÜ'DEN DESTEK

Adana Demirspor'a ölüm kalım maçı öncesi bir destek de eski Başkanı Sedat Sözlü'den geldi. Sedat Sözlü, sosyal medyadan, 5 Ocak Stadı'nda başkanlığı döneminde çekilen bir fotoğrafla birlikte, "Bu haftayı olağanüstü hal ilan ediyoruz. Hepbirlikte Davamız "Adana Demirspor" olacak." paylaşısını yaptı.

TARAFTARLAR DA SEFERBERLİK İLAN ETTİ

Adana Demirspor taraftarı da, sezonun en önemli maçı niteliği taşıyan, Cumartesi günü 5 Ocak Stadı'nda oynanacak Altınordu maçı öncesinde stadı doldurmak ve raükip takıma baskı yapmak için seferbelik ilan etti. Kentin uzak yerlerinden maça gelecek taraftarlar ise Büyükşehir Belediyesi4nen otobüsleri arttırmasını ve maçlara gelecek taraftarlarıc ücretsiz taşımasını istedi.