Okullararası Badminton İl Birinciliği sona erdi

Adana’da Gençler Okullararası Badminton İl Birinciliği sona erdi. Erkeklerde Sarıçam Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi kızlarda ise TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi il birincisi oldular.

Adana Anadolu Lisesi Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara erkeklerde 32, kızlarda ise 28 okul katıldı.

Genç erkeklerde,  Sarıçam Güzel Sanatlar ve Spor  Lisesi şampiyonu olurken, turnuvada ikinciliği ÇEAŞ Anadolu Lisesi, üçüncülüğü  ise Kurttepe Endüstri  Meslek Lisesi elde ederken, genç kızlarda, ise TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi  şampiyon olurken ,ikinciliği Adana Kız Lisesi,üçüncülüğü ise İsmet İnönü Endüstri  Meslek Lisesi elde etti.

Dereceye giren okullara ödüllerini,  Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Nida Kaya, Adana Anadolu Lisesi Müdürü Hasan Kazan, müsabaka başhakemi Ahmet Aycan ile diğer hakemleri verdiler.

Erkeklerde Sarıçam Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile kızlarda şampiyon olan TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi Türkiye Badminton Grup Şampiyonasına gidecekleri belirtildi.

Milli Eğitim Şube Müdürü Hamit Şentürk, tesis, organizasyon ve ödül  konusunda büyük destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile diğer görevlilere teşekkür etti.