Olgunlaşma Enstitüsü'nde ''Öğretmenler Günü'' kutlaması

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe 45 yıl önceki kurum müdürü ile bugüne kadar görev yapan öğretmenler katıldı. Etkinlikle yeni emekli olan kurum personellerine de plaket verildi. Enstitü Müdürü Meral Altınkaya, ''Kurumumuzdan emekli olan öğretmenlerimizi bir araya getirmekten dolayı mutlu olduk'' dedi.

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinliğe 45 yıl önceki kurum müdürü ile bugüne kadar görev yapan öğretmenler katıldı. Etkinlikle yeni emekli olan kurum personellerine de plaket verildi.

Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Meral Altınkaya ve diğer idarecilerin katkılarıyla düzenlenen etkinliğe,  Enstitü’nün kurucu Müdürü Aysel Karaçay ile  kurumda daha önce görev yapmış öğretmenler katıldı. Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Meral Altınkaya, etkinlikteki konuşmasında,  meslek hayatları  boyunca binlerce öğrenci yetiştiren emekli öğretmenleri bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Konuşmaların ardından kurumdan yeni emekli olan Saibe Kişial, Emine Aslan ve İbrahim Halil Şendil’e plaket verildi. Enstitü Müdürü Meral Altınkaya ile diğer kurum çalışanları kurucu Müdür Aysel Karaçay ile bir araya gelmelerinden dolayı duygu dolu anlar yaşadılar.

Bu etknliğin ardından Enstitü Müdürü Altınkaya emekli olan öğretmenler ile personel için kahvaltı programı da gerçekleştirdi.