Olgunlaşmadan anlamlı etkinlik

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Hayat Boyu Öğrenmede Farkındalık Ekibi, Engelliler Haftası'nda bir rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi. Engelli çocuklara giysi ve oyuncak yardımında bulunan ekipler, kendi yaptıkları yiyecekleri de onlarla paylaştı.

Adana Olgunlaşma Enstitüsü Hayat Boyu Öğrenmede Farkındalık Ekibi, Engelliler Haftası’nda bir rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerle bir araya geldi. Engelli çocuklara giysi ve oyuncak yardımında bulunan ekipler, kendi yaptıkları yiyecekleri de onlarla paylaştı.

Kamuoyunun gündemine daha çok değişik alanlarda yetiştirdiği usta öğreticilerin yanı sıra defilelerle gündeme gelen Adana Olgunlaşma Enstitüsü bu kez anlamlı bir etkinliğe imza attı. Adana Olgunlaşma Enstitüsü Hayat Boyu Öğrenmede Farkındalık Ekibi, Engelliler Haftası’nda Umudum Ol Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Enstitü ekibi,  merkezdeki öğrencilerle bir araya gelerek engellilere keyifli bir gün geçirtti. Engelli çocuklara giysi ve oyuncak yardımında bulunan ekipler, kendi yaptıkları yiyecekleri de onlarla paylaştı.

Etkinlikte bir enstitü öğrencisi palyaço kıyafeti giyerek engelli çocukları eğlendirdi. Adana Olgunlaşma Enstitüsü Müdürü Meral Altınkaya, enstitü olarak belirli aralıklarla bu tür etkinliklere devam etmeyi planladıklarını belirterek,  etkinliğe katkı koyan kurum personeline de teşekkür etti.