Orhan Bayram, ''Bu kente karşı sorumluluklarım var''

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram adaylık başvurusunda bulundu

CHP’nin Çukurova İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram dün kalabalık topluluğu ile ilçe binasına giderek adaylık için başvurusunu yaptı ve adaylık evraklarını İlçe Başkan Vekili Ali Uçar’a teslim etti.

İŞARET FİŞEĞİ ATEŞLENDİ

Aday adayı olarak partinin bayrağını daha ileri noktalara taşımak için yarışa çıktığının altını çizen CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Bayram, çıktığı yolun kutsal olduğunu ifade edip ‘Bu yarış yerelde CHP’nin iktidar yürüyüşünün bir parçasıdır. Her CHP’linin aday olma hakkı vardır. Biz CHP’nin iktidar yürüyüşünde bir meşale yakmak için buradayız. Ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı CHP’ye büyük işler ve görevler düşüyor. Biz 1989 yılının işaret fişeğini ateşliyoruz’ dedi.

BAYRAĞI İLERİYE TAŞIYACAĞIZ

Laikliğe, demokrasiye sahip çıkanların CHP çatısı altında verecekleri mücadelelere de değinen Orhan Bayram, ‘Demokrasiye inananlar CHP bayrağı altında toplansınlar. Adaylık yarışı bir bayrak yarışıdır. Eğe Bağatur, Selahattin Çolak gibi ağabeylerimiz bu bayrak yarışlarını başarı ile götürdüler. Koltuklar ve makamlar mahkeme kadısına mülk değildir. 2014 yılında da Yüreğir Belediye Başkanlığı’na talip olup aday olarak partimizi temsil ettim. Yüreğir’de görev verdiler aday oldum. Bugün bu şehre olan borcumu ve sorumluluğumu ödemek için adayım’ açıklamalarında bulundu.

YÜZDE 38 OY ORANI YETMEZ

Çukurova’nın son seçimlerde oylarının yüzde 38’e düştüğünü de dile getiren Orhan Bayram, ‘ben bu oyları iki adım öteye götürmeye talibim. Siyasette kalitenin artması için aday oldum. Benim için en büyük apolet CHP rozetidir, CHP’li olmaktır. Projelerim var. Partimize olan inancımızla, geleceğe ait kaygılarımızla yola çıktık. Cesur olmalıyız. Cesur hareket ederek Çukurova’da CHP’nin oylarını artırmak adına çalışmalıyız. Parti içi meselelere dalmadan, tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum’ dedi.

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Kentin doğru yönetilmesinin o kentin kalkınması adına en önemli etken olduğunu kaydeden Orhan Bayram, ‘Çukurova’da CHP’nin oylarının yüzde 60’ları bulması gerekir. Yüzde 60’ları bulmak gerekir ki Büyükşehir Belediyesi’ni alalım. Ortak akıl ile hareket etmek gerekiyor. Belediyeler sadece belediye başkanı ve etrafındaki 5 kişinin aklı ile değil, ortak akıl ile yönetilmelidir. Ben bunun için yola çıktım. Benim göremediğimi sizler görüp bu kenti birlikte yöneteceğiz. Bu kente karşı sorumluluğumu yerine getirmek için huzurlarınızdayım’ dedi.