Orhan Sümer, ''Doğru adayla seçimleri kazanacağız''

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayının toplumun her kesimi tarafından takdir edilen ve karşılığı olan aday olacağının altını çizen Adana Milletvekili Orhan Sümer, 'Adana'da CHP'nin var olan potansiyeli ile doğru aday faktörü birleşip seçimleri kazanacağız. Adana'da sosyal belediyecilik nasıl yapılırmış onu da hizmetlerimizle göstereceğiz' dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayının toplumun her kesimi tarafından takdir edilen ve karşılığı olan aday olacağının altını çizen Adana Milletvekili Orhan Sümer, ‘Adana’da CHP’nin var olan potansiyeli ile doğru aday faktörü birleşip seçimleri kazanacağız. Adana’da sosyal belediyecilik nasıl yapılırmış onu da hizmetlerimizle göstereceğiz’ dedi.

MHP SON SEÇİMLERE GÖRE 4.SIRADA

Son günlerde MHP’nin seçim ittifakı için çırpındığını ve Ak Parti’nin de seçim ittifakına aslında yanaşmadığını ama meclisteki birlikteliğe zarar gelmemesi için de kaçamak güreştiğini belirten CHP Adana Milletvekili Sümer, CHP’nin yerel seçimlerde güçlenerek çıkacağını söyledi. Adana’da halen belediye başkanlığını elinde bulunduran MHP’nin son yerel seçimlerde 4.sırada oy alan bir parti olduğunu kaydeden Sümer, ‘CHP’nin adayı doğru bir isim olur ise inanın buna seçimi alırız. Gittiğimiz yerlerde halkımızın tepkilerinden bunu çok yakın görüyoruz’ ifadelerini kullandı.

MİLLETVEKİLLERİ ARASINDA UYUM VAR

Doğru bir aday ile Adanalıların huzuruna çıkmak adına gayret sarf ettiklerini kaydeden CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, son iki aydır sahada partililer ve Adanalılar ile görüşüp nasıl bir aday profili istediklerini ve bu profile kimlerin uyabileceği konusunda 4 Adana Milletvekili, il ve ilçe örgütleri ile birlikte genel merkez yöneticilerinin de çalıştığını söyledi. Halkın kabul göreceği ve ilçelerdeki var olan potansiyeli de Büyükşehir’e kanalize edebilecek bir adayla halkın önüne çıkmak istediklerini belirten Sümer, ‘Şükürler olsun ki partimizdeki uyum son derece güzel. Bu uyum sandığa yansıyacaktır’ dedi.

CHP’Lİ BELEDİYELERDEN MEMNUNUZ

CHP’li 3 belediye başkanının da çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, Seyhan ve Çukurova’nın merkez ilçe belediye başkanlarının da çalışmalarının partilerine artı hane olarak yansıdığını, her iki belediye başkanın bugüne kadar Adana’ya yapılması noktasında unutulmuş, gerçekleştirilmemiş hizmetleri yaparak örnek belediye başkanı olduklarını söyledi. Karataş Belediyesi’nin de kıt imkânlar ile önemli hizmetler yaptığını ve halkın da belediyeden ve belediyeciliğinden memnun olduklarını söyledi.

BU KEZ HALKIMIZ DEĞİŞTİRECEK!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün çalışmalarından Adanalıların memnun olmadıklarını arazide saha çalışması yaptıklarında gördüklerini belirten Milletvekili Sümer, ‘Adanalılardan bir şey rica ediyorum gittiğim yerde yaptığım konuşmalarda. Memnun olmadığınız her şeyi değiştirme hakkı ve mührü sizde diyorum. Madem MHP’li belediyelerden memnun değilsiniz. Bu kez CHP’yi yani bizleri deneyin diyorum. Halkımız da şükürler olsun ki daha ilk sözlerinde bu kez CHP diyerek bizlere olan güvenlerini ortaya koyuyorlar’ ifadelerini kullandı ve yerel seçimleri kazanacaklarının altını çizdi.