Osman Özköylü: ''Adanaspor'u herkes zevkle izleyecek''

Kemal Kılıç'tan boşalan Adanaspor Teknik Direktörlüğü görevine getirilen Osman Özköylü, basınla bir araya geldi. Özköylü, ''Herkesin sevkle izleyeceği heyecanı ve coşkusu yüksek bir Adanaspor izleteceğiz'' dedi.

5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı. Adanaspor Basın Sözcüsü Avukat Erkin Doygun ile beraber ortaklaşa basın toplantısı düzenleyen Teknik Direktör Özköylü, Adanaspor ile başarılı bir sezon geçireceğine inandığını ifade etti.

‘’Ben öncelikle başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Bize olan güveninde ve inancında dolayı. İnşallah bizde bunu göstereceğiz. Gecemizi gündüzümüzü katıp bütün mesaimizi Adanaspor için harcayacağız. Takımın saha içi performanslarını antrenman performanslarını değerlendireceğiz. Adanapor takımı bana göre bu ligin en iyi takımlarından bir tanesi. Oyuncu kalitesi yüksek bir takım. Ama maalesef bir takım sebeplerden dolayı sonuçsal başarı olmadığı ortada. Biz buradaki eksiklikleri taktiksel anlamda doğru bir şekilde çözersek ligde başarılı olacağımıza inanıyorum ve güveniyorum.” 

Devre arasında gidecek ve kalacak futbolcuların planlamasını yapacaklarını ifade eden Teknik Direktör Osman Özköylü, ‘’ Devre arası bu planlanmayı Başkanımız Bayram Akgül ile beraber yapacağız. Sistemsel olarak değişiklik yapmayacağız. Ama oyunsal ve taktiksel olarak takviyeler yapacağız. Kalan iki maçımızı en iyi şekilde bitirip devre arası şiddeti yüksek antrenmanlarla bu sorunların üstesinden gelmeye çalışacağız’’ dedi.

 “Turuncu-Beyazlı renklere gönül vermiş taraftarlarımızın ne olursa olsun bize destek vermeleri lazım’’ diyen Özköylü, şunları kaydetti: