Osman Özköylü, dönemi sona erdi

Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü, yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. Yeni teknik direktör adayları arasında Hakan Kutlu, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Uğur Tütüneker ve Yılmaz Vural isimleri öne çıktı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da şok ayrılık. Başkan Sözlü, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Adana Demirspor yönetim kurulu Sedat Sözlü’nün başkanlığında toplandı. Toplantıda Osman Özköylü’nün durumu masaya yatırıldı. Yapılan oylama sonunda yöneticilerin tamamı Özköylü ile yolların ayrılması kararını verdi.

Başkan Sözlü, toplantı sonrası bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada,  şunları kaydetti:

‘’Yönetim.  kurulu olarak toplandık, çıkan sonuç hocamızla görüşü karşılıklı olarak yolların ayrılması yönünde oldu. İstediğimiz sonuçları alamadığımız için ayrılma kararı aldık. Hocanın mayası tutmadı ve bir değişikliğin hayırlı olacağına inandık.  Hocamızın aldığımız karara saygısı olacağına inanıyorum, problem çıkmaz. ‘’

Sözlü,  yönetimde yeni teknik direktörün kim olması konusunu da görüştüklerini ve  Hakan Kutlu, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Uğur Tütüneker ve Yılmaz Vural isimlerinin öne çıktığını, görüşmelerin ardından yeni teknik direktörü açıklayacaklarını bildirdi.