Oya Tekin, ''Adana 'CHP' diyecek''

Yerel yöneticilik uzmanı ve CHP'nin son seçimlerde Milletvekili Adayı olan Av. Oya Tekin sahaya indi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin parti içi eğitimlerinde aldığı görevi başarı ile yerine getiren yerel yöneticilik uzmanı Av. Oya Tekin, CHP Çukurova İlçe Belediye Başkanlığı görevine talip oldu. Genel seçimlerde 6.sıradan milletvekili adayı olan Av. Tekin, coşkulu kadın gurubu ile birlikte adaylık başvuru dosyasını ilçe örgütüne teslim etti.

NİÇİN ADAY OLDUM?

Ak Parti’nin mevcut yönetiminden Adanalıların duydukları rahatsızlığı her gittikleri yerde müşahede ettiklerini belirten CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Av. Oya Tekin, ‘Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere merkez ilçelerde başarı CHP’nin olacaktır. Bu kez Adana CHP diyecektir. Ülkemizin hak ettiği çağdaşlığı, hukukun üstünlüğünü ve demokratik değerleri korumak için, yurttaşlarımızın Çukurova’da eşitlik içinde ve hep birlikte, laik ve demokratik bir Türkiye’de ve ilçede onurlu bir yaşam sürmesini sağlamak için Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çukurova Belediye Başkan A.Adayı oldum’ dedi.

 

Gazetemize özel açıklamalarda bulunan CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Tekin, Cumhur İttifakı konusunda gelinen noktayı değerlendirip ‘ne yapar ise yapsınlar Adanalılar tercihlerini CHP’den yana kullanacaklardır. Mevcut ile belediyelerimizin hizmetleriyle sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel örneklerini veren CHP kadroları, Adana’nın kurtuluş reçetesini yazacaktır. Adanalı CHP’ye sahip çıkacak, CHP’nin güçlü kadroları da bu ülkede yanlış giden tüm olumsuzlukları çözüm odaklı uygulamaları ile sonlandıracaktır’ sözleriyle  görüşlerini dile getirdi.