Ozan Gülaçtı 'Evet' turunda

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, hafta sonu yapılacak olan Anayasa Referandum Oylaması çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adana'yı karış karış gezen Gülaçtı, esnafa ve vatandaşa 16 Nisan'da neden 'evet' demeleri gerektiğini anlatıyor.

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ozan Gülaçtı, hafta sonu yapılacak olan Anayasa Referandum Oylaması çalışmalarını referandum çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adana’yı karış karış gezen Gülaçtı, esnafa ve vatandaşa 16 Nisan’da neden ‘evet’ demeleri gerektiğini anlatıyor.

Gülaçtı, referandum çalışmalarında son haftaya girdiklerini ve İl Başkanı Fikret Yeni’nin başkanlığında aylar öncesinde başlattıkları çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini söyledi. Adana’da çalmadık kapı gezmedik sokak bırakmadıklarını anlatan Gülaçtı, ‘’Halkımıza bu hafta sonu yapılacak referandumda neden ‘evet’ demeleri gerektiğini en ince noktasına kadar anlatıyoruz’’ dedi.

Türkiye’nin güçlü bir sisteme kavuşması için ‘evet’ oyu vermelerini isteyen Gülaçtı, yeni sistemde cumhurbaşkanlığı ile başbakanlığın birleştirilerek, çift başlılığın ortadan kaldırılacağını bildirdi.

Referandumda son haftaya girilmesinden dolayı çalışma tempolarını artırdıklarını ifade eden Gülaçtı, ‘’Hafta sonuna kadar ulaşmadığımız tek bir hemşehrimiz kalmasın istiyoruz.  Hemşehrilerimizin bize gösterdikleri ilgi ve alaka bizleri oldukça mutlu ediyor. AB Bakanımı Sayın Ömer Çelik’in sahaya inmesiyle birlikte Adana genelinde ‘Evet’ oyları her geçen gün artıyor. Evet oylarının yüzde 50’nin üzerinde olacağına inanıyoruz. Bu da Adanalıların kararını ‘evet’ yönünde verdiklerini gösteriyor’’  diye konuştu.