Özdiş: ''Seyhan’da CHP’li belediye için mücadeleye devam''

CHP Seyhan Aday Adayı İbrahim Özdiş, temayül yoklamasına katılan ve destek veren CHP’lilere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim Özdiş, Seyhan’ı CHP’li Belediye yapmak için mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Pazar günü yapılan temayül yoklamasında CHP Genel merkezince değerlendirilmeye alınacak beş aday adayının belirlendiğini ve Seyhan’da parti üyelerinin verdiği oylarla bu değerlendirme içinde yer alan aday adaylarından olduğunu belirten Özdiş, “Katılımı, katkısı ve destekleri için herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Seyhan CHP Aday adayı İbrahim Özdiş temayül sonuçlarını değerlendirirken şöyle konuştu:

“ Seyhan İlçemizde 12 bin üyemizden 6670 üyemiz temayül yoklaması için sandığa gelmişlerdir. Seçim sonuçlarında genel merkezimizin ilk beş aday içinden seçim yapma tercihine uygun olarak aday adaylarına partililerimiz oy vermişlerdir.  Seçimlerimiz olgun bir ortamda geçmiştir. Temayül süreci sona ermiştir. Karar süreci parti genel merkezimizdedir. CHP Genel merkezimizce aday kısa sürede belirlenecektir.

Ülkemiz her alanda sorunlu bir süreç yaşamaktadır. AKP hükümetinin baskıcı politikaları yurttaşlarımızı bunaltmıştır. Böylesi dönemler de halkın umudu olan partimizin de birbirimizi daha çok sahiplenmek ve anlamak hoşgörü, sevgi ile geleceği kurmak hepimizin görevidir. Hiçbir kırgınlığa yol açmadan el ele birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Seyhan Belediyesini CHP’ye kazandırıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz.   Süreç devam etmektedir ve çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Temayül yoklaması için katılanlara,  seçim sürecine katkı ve emek veren herkese içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.