Özkan: Her gün daha iyisi için çalışacağız
AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine getirilen Av. Mustafa Özkan, ilk basın toplantısında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Özkan, Adana'nın her noktasına ulaşacaklarını belirterek, "Biz bu makamın sahibi değil, emanetçisiyiz" dedi.
AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine atanan Av. Mustafa Özkan, göreve başlamasının ardından ilk basın toplantısını il başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Özkan, teşkilatın birlik ve beraberliğini güçlendirmek, Adana'nın sorunlarına çözüm üretmek ve vatandaşlarla daha güçlü bağ kurmak için yoğun bir çalışma yürüteceklerini söyledi.
Kendisine duyulan güven dolayısıyla parti yönetimine teşekkür eden Özkan, Adana'nın tüm ilçelerini, mahallelerini ve sokaklarını ziyaret edeceklerini belirterek, "Hemşehrilerimizin gönlüne girmek için 7 gün 24 saat anlayışıyla çalışacağız. Kapımız da gönlümüz de herkese açık olacak. Varsa kırgınlıkları giderecek, büyük bir aile olacağız. Biz bu makamın sahibi değil, emanetçisiyiz" ifadelerini kullandı.
Görevin büyük bir sorumluluk taşıdığını vurgulayan Özkan, her gün bir önceki günden daha fazla çalışacaklarını belirterek, "Bu emaneti dava bilinci, istişare kültürü, kardeşlik hukuku ve ortak akıl anlayışıyla daha ileriye taşıyacağız. Hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşehrilerimizle birlikte olacağız" dedi.
Özkan, daha önce görev yapan il başkanları, yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, il başkanlığı sürecinde aday olan isimlerle de birlikte çalışacaklarını ve ortak akıl doğrultusunda Adana için hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydetti.