Öztürk, yeni hizmet araçlarının tanıtımını yaptı

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk kuruma yeni aldıkları 12 adet iş makinesi ve hizmet aracının tanıtımını yaptı.

Başkan Musa Öztürk, yeni Büyükşehir Yasası ile hizmet alanı genişleyen belediyenin yeni iş makinesi ve hizmet araçlarına ihtiyaç duyduğunu, bu kapsamda Devlet Malzeme Ofisi’nden araç alımı yaptıklarını belirtti.

Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana halka hizmet hakka hizmet düsturuyla hareket ediyoruz. Kozan’ımızın 103 mahallesine, vatandaşımızın isteği doğrultusunda bu araçlarla daha hızlı ve kaliteli hizmet götüreceğiz. Yaptığımız alımı şeffaflık ilkemiz doğrultusunda yaptığımız alıma ilişkin bilgileri meclis üyelerimiz ve basınımızla paylaşıyoruz. Araçlarımızı Cuma günü Cuma namazından sonra belediyemiz önünde yapacağımız törenle vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Biz hizmet için göreve geldik, makamı düşünmedik, göreve geldiğimiz ilk günden beri de hiç makam aracı satın almadık, almayı da düşünmüyoruz. Aldığımız hizmet araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Toplam tutarın 1 milyon 845 bin TL olduğu bildirilen 2 adet kazıyıcı ve yükleyici iş makinesi, 3 adet 14 metreküp kapasiteli damperli kamyon, 3 adet çift kabinli kamyonet, 1 adet 15 kişilik minibüs, 3 adet çift kabinli pick-up’ın, İller Bankası’ndan çekilen kredi ile Devlet Malzeme Ofisi’nden (DMO) temin edildiği belirtildi.