Paletli ambulans isteği

Adana'nın kırsalındaki Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde aşırı kar yağışlarından sonra bu ilçelerin belediye meclis üyeleri ilçelerindeki hastalara müdahale etmek adına Sağlık Müdürlüğü'ne çağrıda bulunup paletli ambulans alınmasını istediler.

Adana’nın kırsalındaki Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli, Aladağ ve Pozantı ilçelerinde aşırı kar yağışlarından sonra bu ilçelerin belediye meclis üyeleri ilçelerindeki hastalara müdahale etmek adına Sağlık Müdürlüğü’ne çağrıda bulunup paletli ambulans alınmasını istediler.

ELEKTRİK YOK, DİREKLER YIKILDI!

Belediye meclisinde söz alan belediye meclis üyeleri, her yaşanan olaydan bir ders çıkardıklarını belirterek ‘aşırı kar yağışları bu ihtiyacın olduğunu gösterdi. Öte yandan Enerji SA yetkililerine bir çağrımız olsun. Elektrik direkleri çürümüş ve yağıştan dolayı devrildiler. Acilen bu elektrik direklerini yenileyin. Köylerimiz elektriksiz kaldı’  dediler. Başkan Hüseyin Sözlü ise ‘Adana, Van’ın Bahçesaray ilçesi değil. Yollar uzun süre kapalı kalmıyor. Olayı da bu kadar uç noktalara götürmenin anlamı yok. Elbette önlem alınsın’ sözleriyle görüş beyan etti.