Pegasus'un Adana-Şırnak ve Adana-Dalaman uçuşları başlıyor

Pegasus Hava Yolları, 20 Haziran'dan itibaren Adana ile Şırnak arasında, 11 Temmuz'dan itibaren de Adana-Dalaman arasında karşılıklı seferler düzenleyecek.

Pegasus Hava Yolları, Adana’dan Şırnak’a haftada iki gün düzenlenecek karşılıklı seferlerin ilkini 20 Haziran tarihinde gerçekleştirecek. Misafirler, Adana ile Şırnak arasında düzenlenecek seferler için biletlerini 23 Eylül’e kadar olan uçuşlar için 89,99 TL, 24 Eylül-27 Ekim arasında uçuşlar içinse 69,99 TL’den alabilirler.

Pegasus’un Adana-Şırnak uçuşları Adana Havalimanı’ndan Çarşamba günleri 13:00’de, Cumartesi günleri 14:55’de; Şırnak Havalimanı’ndan ise Çarşamba günleri 14:50’de, Cumartesi günleri 16:45’de düzenlenecek.

 

Pegasus Hava Yolları, Adana-Dalaman arasında düzenlenecek karşılıklı seferlerin ilkini ise 11 Temmuz’da gerçekleştirecek. Haftada 4 frekans olacak Adana-Dalaman uçuşları, Çarşamba-Perşembe-Cumartesi ve Pazar günleri karşılıklı olarak düzenlenecek. Misafirler, Adana ile Dalaman arasında düzenlenecek seferler için biletlerini başlangıç fiyatı 99,99 TL’den alabilirler.

Misafirler, Pegasus’un Adana-Şırnak uçuşları için biletlerini www.flypgs.commobile.flypgs.com, Pegasus’un Mobil Uygulamaları ve acente kanalları aracılığıyla satın alabilir.