Pekar, ''40 Yıllık Altyapıyı Değiştiriyoruz''

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) tarafından Seyhan İlçesi’ne bağlı Mithatpaşa Mahallesi’nde altyapı çalışması gerçekleştiriliyor.

Mithatpaşa Mahallesi 58054. Sokak’ta gerçekleştirilen çalışmada 300 metre boyunca 300 mm çapında borular döşeniyor. 40 yıldır değişmeyen altyapı, ASKİ’nin çalışmaları sayesinde değişmiş olacak.

RAHMİ PEKAR: ‘’40 YILLIK ALTYAPIYI DEĞİŞTİRİYORUZ’’

Kanalizasyon sorunu yaşayan mahallenin sorununu çözdüklerini ifade eden Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rahmi Pekar, ‘’Bugüne kadar söz konusu yerin kanalizasyon hattı ile ilgili hiçbir değişiklik yapılmamış. Vatandaşlarımız bu durumdan oldukça şikayetçiydi. Bu sokak 40 yıl boyunca aynı hattı kullanmış. Bizim başlattığımız çalışma sona erdiği zaman mahalle sakinleri kanalizasyon problemlerinden kurtulmuş olacak.’’ dedi.

Genel Müdür Pekar, Adanalıların içme suyu ve kanalizasyonla ilgili yaşadıkları sıkıntıları için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.

MAHALLE SAKİNLERİ’NDEN ASKİ’YE TEŞEKKÜR

Mithatpaşa Mahallesi Muhtarı Cengiz Şen yapılan çalışmalardan dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar’a teşekkür ederek, altyapısı kötü durumda olan mahallelerinin ASKİ’nin çalışmaları sayesinde düzeleceğini söyledi.

Yıllardır bitmek bilmeyen kanalizasyon sorunlarından muzdarip olduklarını anlatan mahalle sakinleri de, artık bu problemin son bulacağı için yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler.