Proje Üretme Eğitimi

Adana Büyükşehir Belediyesi’nden 52 personel, uzman eğitmenler aracılığıyla, “Proje Üretme Eğitimi” alarak, ulusal ve uluslararası fonlardan yararlanmak için proje hazırlama konusunda bilgi sahibi oldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği işbirliği ile "Proje Üretme Eğitimi" kapsamında düzenlenen,  "Belediyeler İçin Ulusal-Uluslararası  Fon Kaynakları ve Kullanımı ile Erasmus Plus/ Proje Üretme Eğitimi" sertifika töreni gerçekleştirildi.

"DAHA ÇOK PROJE ÜRETİLMELİ"

18 Ocak günü, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'nün açılış konuşmasını yaparak, Büyükşehir'in bir çok konuda proje üretmesi ve açılacak hibe programlarına hazır olması gereğine dikkat çektiği 5 günlük eğitim programı sona erdi. Katılan 52 personele törenle sertifikaları verildi.

ERASMUS ÖNEMLİ

Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen törene katılan Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Halil Avşar, iyi derecede İngilizce bilinmesinin önemine değindi ve eğitime katılan personelin, uluslararası fonlardan yararlanma yolunda Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana adına doğan fırsatlardan en iyi şekilde yararlanacağına inandığını açıkladı.

Halil Avşar, 5 gün boyunca eğitim alan personele sertifikalarını verdi.