Ramazan Ağar, Cami açılışına katıldı

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, merkez Çukurova İlçesi Topalak Kövü, Araplar Mahallesi'nde genç iş insanı Mutlu Kürklü, tarafından yaptırılan caminin açılışına katıldı.

Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, merkez Çukurova İlçesi Topalak Kövü, Araplar Mahallesi’nde genç iş insanı Mutlu Kürklü, tarafından yaptırılan caminin açılışına katıldı.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere önceki gün Adana’ya gelen Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, beraberinde Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Türk-İş’e bağlı Sendika Başkanları ile beraber 1 yıl önce hayatını kaybeden merhum Ali Kürklü’nün, iş insanı oğlu Mutlu Kürklü tarafından yaptırılan caminin açılış törenine katıldı. Açılışa Demokrat Parti Adana İl Başkanı Ömer Tan, İl yöneticileri, Çukurova Müftüsü Kemal Demirlenk ile mahalle sakinleri de katıldı.

BİZLER FANİYİZ AMA BU CAMİ ASIRLAR BOYU KALACAK

Açılış töreni öncesi Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ramazan Ağar, merhum Ali Kürklü’nün çevresince sevilen ve saygı duyulan bir kişi olduğunu belirterek “Merhum Ali Kürklü ile birlikte mücadele verdik. İyi bir arkadaş, iyi bir insandı. Vefatı, ailesi, çevresi kadar beni de derinden üzmüştür. Ancak oğlu Mutlu Kürklü, tarafından yaptırılan bu camide insanlarımız ibadetlerini gerçekleştirecek, merhum Ali Kürklü’nün ruhuna dua edecekler, her insan fanidir, ama bu cami asırlar boyu kalacak. Bu vesile ile merhum Ali Kürklü’yü bir kez daha rahmetle anıyor, mekânı cennet olsun diyorum” dedi.

Babasının ölümün 1’nci yılında adına yaptırdığı caminin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden genç iş insanı Mutlu Kürklü ise, caminin yapımı için arsa teminini sağlayan mahalle sakini ÜmmügülsümTekgüzel’e, inşaatında canla başla çalışan işçilere ve kendine destek veren mahalle sakinlerine teşekkür etti. Mutlu Kürklü, bundan sonra da hayır işlerine imkânları ölçüsünde devam edeceğini de ifade etti. Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk ise, Camii’nin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Ali Kürklü Camii’nin açılış kurdelesi Türk-İş Genel Mali Sekreteri ve Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Çukurova Müftüsü Kadir Demirlenk, Mutlu Kürklü ve diğer katılımcılar tarafından dualar eşliğinde kesildi.