Ramazan Silin: ''Kozanspor ligde kalacak''

Kozansporun çiçeği burnunda teknik Patronu Ramazan Silin spor editörümüz Şehmus Baysal'a ilk röportajı verdi. Ayağının tozu ile Barış Gazetesine demeç veren deneyimli teknik patron, ligde kalacaklarını iddia etti. Kozanspor'un maçlarda keyif vereceğinin altını kalın çizgilerle çizen Silin 'El ele vererek bu takımı ligde bırakacağız. Kampa gidip eksiklerimizi göreceğiz, Gereken yerlere acil transfer yapacağız' dedi.

Kozansporun çiçeği burnunda teknik Patronu Ramazan Silin spor editörümüz Şehmus Baysal’a ilk röportajı verdi. Ayağının tozu ile Barış Gazetesine demeç veren deneyimli teknik patron, ligde kalacaklarını iddia etti.  Kozanspor’un maçlarda keyif vereceğinin altını kalın çizgilerle çizen Silin ‘El ele vererek bu takımı ligde bırakacağız. Kampa gidip eksiklerimizi göreceğiz, Gereken yerlere acil transfer yapacağız’ dedi.  

Şehmus BAYSAL: Hocam sizi tanıyabilir miyiz?

Ramazan SİLİN: 01 05 1965 Adana doğumluyum. Futbola Seyhanspor’da spora başladım.  1983 Ankara PTT, Trabzon, Gençlerbirliği, Antalya, Göztepe, Şekerspor gibi takımlarda 18 yıl profesyonel futbol oynadım. 2001 yılından bu yana 2 lığ ve 3 ligde takımları çalıştırdım. Şimdi kendi memleketimin takımından teklif gelince çok düşünmeden kabul ettim. Kozanspor’u ligde bırakarak başarılarıma bir yenisini daha eklemek istiyorum.

 

Şehmus BAYSAL: Takım ve taraftar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyoruz.?

Ramazan Silin ‘’Taraftar benim için çok önemlidir. Takımın itici gücü taraftarıdır. 12 Adamımız Canımızdır. Yanımızda yer alması gerekiyor. Takımı tanıyorum. El ele vererek takımımızı ligde bırakacağız. Bazı isimleri biliyorum fakat kalacaklar da olacak gidecekler de. Bize gelecek sporcularımız bu takımın ligde kalacağına inanacaklar. İnanmayanlarla işimiz yok.  Bu takım ya ligde kalacak ya da kalacak’’

 

ŞehmusBAYSAL: TAKIMDA DEĞİŞİM OLACAK MI?

Ramazan Silin:Ben risk almasını severim. Kozanspor’un küme düşmemesi için her türlü fedakârlıkta bulunacağız. Yani çok çalışacağız çok. Elimizdeki imkânların tamamını kullanarak Adana’nın 3 ligdeki tek takımını ligde bırakmak için siz değerli basın mensuplarının desteğinin yanında taraftar, yönetim ve tüm sporseverleri maçlarımıza bekliyoruz. Futbol takım oyunudur. Takımın içerisinde Amatörce hep olacaktır. Benim takımımdaki en büyük değişim sistemde olacak. Koşan pres yapan ve en önemlisi de ligde kalmaya inanmış bir takım olacaktır.

 

 

 

 

Şehmus BAYSAL: HOCAM BEKLENTİLERİ KARŞILAYABİLECEK MİSİNİZ?

Ramazan Silin:Yıllardır amatör ve profesyonel takımlarda oynadık. Birçok takımda hocalık yaptım. Futbolculuk ve teknik direktörlük döneminde Şampiyonluklar yaşadım. İnşallah burada da yaşarız.  Beklentilerin çok yüksek olduğunu biliyorum. Eğer benim adım Ramazan Silin ise önce ligde kalacağız ardından da ligi ilk 10 da bitirmeyi amaçlıyoruz. Benim takımım her maçı kazanmak için sahaya çıkar. Liderle deplasmanda da oynayacaksak kesinlikle pozitif düşünüp kesinlikle galibiyete oynayacağız. Korkak futbol benim yaşantımda yoktur, olmayacaktır.

 

ŞehmusBAYSAL: Nasıl bir takım olmayı hedefliyorsunuz?

Ramazan Silin: Kampta takımı daha iyi tanıyacağız eksiklerimizi giderip lige en iyi şekilde hazırlanacağız. Olmazsa olmazım ise çok çalışıp, maçı kazanma azmidir. Alt yapıyı çok iyi bilmiyorum. Önce profesyonel takımımızı ligde bıraktıktan sonra alt yapıyı mercek altına alacağız. Geleceğimiz alt yapıya bağlıdır. Futbolcu bizim velinimetimizdir onlarla para kazanırız, ama onlarda takımın üstünde olamaz. Ben buna inanırım.

 

Şehmus Baysal: Spor kamuoyundan beklentileriniz nelerdir?

Ramazan Silin: Her kesin izlerken keyif alacakları bir takım oluşturmak için gece gündüz çalışıyoruz. Kamp döneminde birçok eksikliklerimizi gidereceğiz. Kozan’ın ligde kalması Adana için de önemli biz bunun bilincindeyiz. Adanalı sporseverlerin bize desteği çok çok önemli. Adananın 3 ligdeki tek takımıyız. Bu açıdan Kozan geleceği olan sporcular için önemli bir takımdır. Sporseverleri keyifli maçlar izlemeleri için maçlarımıza bekliyoruz. O Büyük Kozan taraftarına layık bir takım oluşturmak için çok çalışacağız. Neye mal olursa olsun bu takım ligde kalacak.

ÇEVİKALP’’ Ramazan hoca başarılı olacaktır’’

KozansporYönetim Kurulu üyesi İdris Çevikalp ise Ramazan Silin hocaya güvenlerinin tam olduğunu açıklayarak’’ Bir telefonla teklifimizi kabul etti. O adana aşığı bir hocamız. Sporculuk yaşantısının yanında Teknik Direktörlük yaşantısındaki Şampiyonluklar ne kadar başarılı bir hoca olduğunu gösteriyor. İnanıyorum doğru karar verdik. İnşaALlah ligde kalarak bunu kanıtlayacaktır. Ramazan hocamıza güvenimiz sonsuzdur’’ diye konuştu.