Ramazanoğlu Ortaokulu rekora gidiyor

Ramazanoğlu Ortaokulu Bayan futbol takımı 9 yılda, 7 birincilik, iki kez ikincilik kupasına uzandı.

Son yıllarda futbol sadece erkeklerin değil bayanların da ilgi odağı haline geldi. Ramazanoğlu Ortaokulu son yıllarda bayan futbol takımında elde ettiği başarı ile kırılması zor bir rekora doğru emin adımlarla ilerliyor. Ramazan Ortaokulu bayan futbolunda okul olarak son 9 yılda 7 kez birinci olurken, iki kez de ikincilik elde etti ve büyük bir başarıya imza attı.

 

Bu yıl da bayan futbolunda okul olarak birinci olan Ramazan Ortaokulu yine Adana'yı il dışında temsil etmeye hak kazandı.Ramazan Ortaokulu Müdürü İbrahim Daşkın, okul öğrencilerini bayan futbolundaki başarılarından dolayı kutlarken, spor ile eğitimin birarada başarıyı yakaladığına dikkat çekti ve öğrencilerin derste de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını söyledi.

 

Ramazan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İlhami Kalay da, Adana'nın bayan futbolunda büyük aşama katettiğini ve iyi sporcular yetiştiğini dile getirerek,"Okul olarak büyük bir başarıya imza attık. 9 yılda elde ettiğimiz 7 birincilik, iki kez de ikincilik başarımız var.Bu başarıda Okul Müdürümüz İbrahim Daşkın'ın maddi ve manevi katkıları var. Kendisine teşekkür ediyorum. Sporcularımızın ve velilerimizin de katkılarını inkar edemeyiz"dedi.