Ressam Atasoy uluslar arası sergiye katıldı

Adanalı ressam Azize Atasoy Ekli Hatay'da Antakya Belediyesi ile ANSAM Kültür Derneği tarafından düzenlenen 6. Orontes Uluslar arası Çağdaş Sanat Festivali kapsamında düzenlenen karma sergiye katıldı.

Adanalı ressam Azize Atasoy Ekli Hatay’da Antakya Belediyesi ile ANSAM Kültür Derneği tarafından düzenlenen 6. Orontes Uluslar arası Çağdaş Sanat Festivali kapsamında düzenlenen karma sergiye katıldı.

Sergi Antakya Belediyesi Mahfesi Sosyal Tesisi’nde açıldı. Sergiye Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Türkmenistan, Kazakistan, Suudi Arabistan, Suriye ve Arnavutluk’tangelen ressamlar katıldı. Uluslar arası sergide Adanalı ressam Atasoy, akrilik boyadan yaptığı ve ’’tutunmak’’ adını verdiği tablosuyla katıldı.

Korkut Ata üniversitesi Seramik ve Cam Bölümü mezunu olan Kirpioku ile rölyef ve onestroke sanatçısı Atasoy, el sanatlarıyla ilgili bir çok alanda eğitim aldığını söyledi. 2007 yılından bu yana bir çok kursiyer yetiştirdiğini belirten Atasoy, rölyef tablolarıyla bir çok karma sergiye katıldığını söyledi. Atasoy, önümüzdeki aylarda ilk kişisel sergisini açacağını ve bu yöndeki çalışmaları sürdürdüğünü söyledi.

Sergi 22 Kasım tarihine kadar açık kalacak.