Ronei Gleison Rodrigues Adanaspor'da

Adanaspor'da transfer çalışmaları devam ederken Turuncu-Beyazlı takım üçüncü imzayı Brezilyalı kanat oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues'e attırdı.

Hem sağ hem de sol açıkta oynayan Ronei Gleison Rodrigues İstanbul'a geldi ve Başkan Bayram Akgül ile görüştükten sonra resmi sözleşmeye imza attı. CeCeara takımında kiralık olarak forma giyen Ronei Gleison Rodrigues Sao Paulo takımından 1 yıllık kiralandı. Brezilyalı oyuncu 2015-2016 sezonunda Ponte Preta takımında 25, 2016'da ise kiralık olarak oynadığı Ceara takımında 10 maç forma giydi. Adanapor camiasına geldiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Brezilyalı kanat oyuncusu Ronei Gleison Rodrigues transferinde emeği hgeçen herkese teşekkür etti. Brezilyalı oyuncu Ronei  Rodrigues, Adanaspor'un önemli bir kulüp olduğunu ve Brezilyalı oyuncuların burada aşama kat ettiklerini dile getirdi ve 'Umarım Adanaspor'da çok başarılı olacağım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim.'dedi. Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, üçüncü transferi gerçekleştirdiklerini kaydederek, 'Hocamızla takımımızın eksiklerini tespit ettik ve ona göre transfer yapıyoruz. Ronei Gleison Rodrigues'in faydalı olacağına inanıyoruz'dedi.

Adanaspor sahaya iniyor

Süper Ligin yeni takımı Adanaspor yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak. İlk etap kampına Adana'da start verecek olan Turuncu-Beyazlı takım 4 Temmuz tarihine kadar Çatalan Tesislerinde çalışacak. Bugün akşam 17.00'da toplanacak olan Adanaspor ilk idmanını akşam saatlerinde Çatalan Tesislerinde yapacak.

Arayışlar sürüyor

Adanaspor'da transferle ilgili arayışlar devam ediyor. Turuncu-Beyazlı takım şu ana kadar kaleci, kanat ve savunmaya takviye yaptı. Adanadpor özellikle orta saha, stoper ve forvet hattına da takviyeler yapacak. Adanaspor bunun için çalışmalarını yoğunlaştırdı ve bu üç bölgeye de katkı koyacak oyuncular alınacak.

5 hazırlık maçı için çalışmalar başladı

İkinci ve üçüncü etap kampında hazırlık maçlarına önem verecek olan Adanaspor hazırlık maçları için yoğun uğraş veriyor. İkinci etapta 2, üçüncü etapta 3 olmak üzere 5 hazırlık maçı oynamak isteyen Adanaspor Teknik Direktör Engin İpekoğlu'nun isteğine göre maç programını belirleyecek.