Rukiye Çinkılıç: "Adana'da kazanan CHP olacak"

CHP İl Kadın Kolları Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Çinkılıç, kadın kollarının yerel seçimler için yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti ve “Adana’da kazanan CHP olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Kadın Kolları 14.Eşgüdüm Toplantısı İl Başkanlığı Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Adana Kadın Kolları Başkanı ve Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Rukiye Çinkılıç, ilçe kadın kolları başkanları ile birlikte yürüttükleri eşgüdüm toplantılarının 14.’sünü gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Toplantıların CHP Kadın Kollarını kaynaştırdığını, yerel deneyimlerin paylaşıldığı  ve düzenli eğitimlerle  kadın kollarının  güçlendirildiği çalışmalar olduğunu belirten Çinkılıç, CHP Kadın Kollarının aralıksız sürdürdüğü çalışmaların semeresini 30 Mart’ta alacaklarını bildirdi. Çinkılıç, “Adana’da kazanan CHP olacak” dedi.

Her ayın ilk pazartesi günü gerçekleştirilen toplantıların  bu ayki konularının ‘etkili iletişim’, ‘beden dili’ ve ‘ev çalışmaları’  olduğunu belirten Çinkılıç, N.Gaye Erbatur'u aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın Kolları MYK Üyesi Nurlu Erkan ve CHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı İlhan Şahin'in de katıldığı toplantıda konuşan eski CHP Adana Milletvekili Nevin Gaye Erbatur, CHP’de kadınların seçime hazır olduğunu söyledi. CHP’de kadın aday adayı sayısındaki artışın sevindirici olduğunu ancak yeterli olmadığını belirten Erbatur, “Gönül isterdi ki Seyhan’da yapılan eğilim yoklamasında da bir kadın aday adayımız da yer alsaydı. CHP’li kadınlar 30 Marttaki seçime en iyi şekilde hazırlanıyor” dedi.

Toplantıya CHP Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Tufanbeyli, Saimbeyli, İmamoğlu, Karaisalı, Pozantı İlçe Kadın Kolları Başkan ve yönetimi ile   İl Kadın Kolları yönetim Kurulu üyeleri katıldı.