Şaban Baş, ATO Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

ATO eski Başkanı Şaban Baş, 2001-2011 yılları arasında 10 yıl süreyle ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, 'O dönemden yarım kalan projelerimiz var. Bu projeleri tamamlamak için yeniden adayım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır' dedi.

  Baş yaptığı yazılı açıklamada, 2001-2011 yılları arasında 10 yıl süreyle ATO Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptığını hatırlatarak, “O dönemden yarım kalan projelerimiz var. Bu projeleri tamamlamak için yeniden adayım. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi.

Baş, Adana’ya bir üniversite kazandırma projesinin yarım kaldığını belirterek, Karataş’a spastik engelliler için eğitim, dinleme tesislerini sosyal sorumluluk projesi olarak yapmak istediklerini ifade etti.

 “Kadınlarımız ATO Meclisine girmelidir. Komite seçimlerine mutlaka katılmaları gerekmektedir. Bunun için herkesin özellikle de ailelerin desteği çok önemlidir. Meclise geldiklerinde de aktif görevler vereceğiz.

 Ticaretle uğraşan üyelerimizin dertlerini en iyi şekilde bilenlerden birisiyim. Eski yıllarda olduğu gibi kendilerinden gelen talepler doğrultusunda belediyeler, valilik ve bakanlıklarda arzu ve isteklerinin takipçisi olacağım.