Sağlık Müdürlüğü’nde revizyon sinyali

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün daha aktif çalışmasını sağlamak amacıyla müdürlük bünyesinde revizyonların yapılacağı yönündeki beklentiler Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Adana’yı ziyareti sonrasında daha da arttı.

Sağlık alanında önemli hizmetlere imza atan Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün geçmiş yıllardaki ivmesinden tamamen uzaklaşması ve kurum kimliği adına ‘olur veren makam’ konumundan ileriye gidemediği gerek sağlık personelleri gerekse de Ak Parti’nin kurmayları tarafından sürekli eleştirilen Adana İl Sağlık Müdürlüğü’nün personel bazında önümüzdeki günlerde revizyona uğraması bekleniliyor. Bu konuda beklentilerin yükselmesini Bakan Akdağ’a iletildiği öğrenildi.

PERFORMANSLARI DÜŞMÜŞ

Adana İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki FETÖCÜ yapılanma konusunda ciddi çalışmaların da yapıldığına işaret eden müdürlüğe yakın kaynaklar, Adana Hekimevini’nin yeniden açılması noktasında da beklentilerin arttığını kaydettiler. Bu arada İl Sağlık Müdürlüğü görevinde bulunan Dr. Ahmet Özer’in kadrosundaki isimlerin de yöneticilik adına beklentilerin altında bir performans ile çalışmaları bu arayışlarda temel kaynak olarak ortaya çıktığı gözleniyor.

AHMET ÖZER BAŞKA BİRİME Mİ KAYDIRILACAK?

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın Adana’yı ziyaret ederek sağlık teşkilatındaki yetkililer ve partili belediye başkanları, siyasilerle yaptığı görüşmelerde İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki eksiklikleri not alarak aldığı ve yakın tarihte hizmete girmesi beklenilen Adana Sağlık Kampusü’nün de bu yapılanma noktasında gelişmelerden hissesini alacağı ifade ediliyor. İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer’in de başkaca bir birime kaydırılmasının hedeflendiği gelen bilgiler arasında yer aldı.(adanadantaraf.com)