Sahaya çıktılar

CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ve il yönetim kurulu üyeleri gazetemize nezaket ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletip ‘CHP örgütü olarak sahaya çıktık. Halkımızla bütünleşme toplantılarını gerçekleştirip kırsala iniyoruz' dedi.

CHP'nin bütün kaygısının insanların mutluluğu ve huzuru için olduğuna işaret eden İl Başkanı Ayhan Barut, tüm örgütlerin sahaya çıkıp halk ile bütünleşeceğini, yapılacak olan toplantılardan çıkacak olan güzel fikirlerin ve projelerin hayata geçirilmesi adına da çalışma başlatacaklarını ifade etti. Barut, bütün kaygılarının Adana'nın daha üst noktalara taşınması olduğunu kaydedip ‘Biz proje üreten, ürettiği projeye ile de halkın mutluluğunu temin eden partiyiz. Yıllarca bunu gerçekleştirdik. İl örgütü olarak da bu istikamette çalışacağız' ifadelerini kullandı.


YEREL BASIN DESTEKLENMELİDİR


Çukurova Barış Gazetesi'nin yeni yönetimi ve çizgisi ile Adana'ya önemli hizmetler yapacağına inandığını belirten ve bunun da ilk imarelerini gördüğünü söyleyen İl Başkanı Barut, ‘Biz örgüt olarak yerel basını önemsiyoruz. Yerel basının desteklenmesi adına da bize düşen gayret ne ise onu yapmak istiyoruz ve elimizden geldiğince de yapıyoruz. Adana'da yerel basının güçlenmesi adına bizim de içinde olmamız gereken ne var ise yapmaya hazırız' sözleriyle sıcak yaklaşım içinde bulundu. Biz de kendisine Adana'ya hizmet noktasında başarılı olmasını dileyerek, örgütüne güvendiğimizi ifade ederek Barut'u uğurladık.