Şahin, ''Amacım Adanaspor'un ligde kalıcı olmasını sağlamak''

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül ve Teknik Direktör Levent Şahin basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulundular.

Teknik Direktörü Levent Şahin, devre arası kampını en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini belirtirken, "Amacımız takımın ligde kalmasını ve uzun yıllar kalıcı olmasını sağlamaktır. Memleketim olması nedeniyle benim için ayrı bir anlam taşıyan Adanaspor'da göreve başlamaktan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Herşeyden önce beni bu göreve layık gören Adanaspor yönetimi ve camiasına teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğu destekler nedeniyle Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e de teşekkürlerimi sunuyorum"

Şahin: “Takımımız ligin en genç ikinci takımı”

Adanaspor'un lige iyi bir başlangıç yapamadığını söyleyen Şahin, “ Turuncu-beyazlı ekibin sezona iyi bir giriş yapamadığı vurgulayan Şahin;” Arkadaşlarımızla Adanaspor'un 16 haftalık sürecini değerlendirdik. Oyuncuların daha tecrübeli olduğunu ve özellikle son 2 maçta oyun karakterini ve kişisel özelliklerini sahaya yansıtarak bundan sonraki periyotta daha iyi işler yapabileceğinin sinyallerini aldık. Takımımız ligin en geç ikinci takımı."

Şahin: “Başkanımızla istişare halindeyiz”

Transfer çalışmalarının devam ettiğini vurgulayan Şahin;” Başkanımızla istişare halindeyiz. Devre arasını mevcut oyuncular ve katılacak oyuncularla en iyi şekilde değerlendireceğiz. Adanaspor ve Türk futbolu adına başarılı işler yapmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu hedefle devam edecek. Büyük Adanaspor tarafının da en iyi şekilde destekleyip yanımızda olmasını bekliyoruz."

Akgül: “ Hocamızla uzun vadeli çalışmayı hedefliyoruz”

Levent Şahin ile çalışmaktan mutlu olduğunu ifade eden Başkan Bayram Akgül,” Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e teşekkür ediyoruz. Başta Fatih Terim kabul etmedi. Ama ısrarlı davranışımız sonucu Levent hocanın bizimle çalışmasına izin verdi. Aynı zamanda Fatih hocayla çalışmaya devam edecek. Levent Şahin iyi bir Adanalıdır. Adanaspor'da başarılı olacağına inanıyoruz. Şimdilik 1.5 yıllık anlaşma sağladık. Ancak hocamızla uzun vadeli çalışmayı hedefliyoruz."

Akgül: “Çıkan isimlerin hiçbiri doğru değil”

Sosyal medya üzerinden bir çok futbolcunun Adanaspor ile anlaştığını bunların doğru olmadığını ifade eden Başkanımız Bayram Akgül,”  Çıkan isimlerin hiçbiri doğru değil. Sadece resmi teklif yaptığımız bir oyuncu var. O oyuncu da yurtdışında forma giyen bir forvet oyuncusu. Bugün netleşecek. Türkiye'den görüşüp resmi teklif yaptığımız oyuncu yok. Gelen isimler var. Ama anlaşma ve teklif anlamında kimse olmadı. Net olarak söyleyebilirim."

Düzenlenen basın toplantısının ardından Başkanımız Bayram Akgül, Teknik Direktörümüz Levent Şahin, Adanaspor yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları hatıra fotoğrafı çekildiler.