Şahin Çetin, ''Çukurovalı CHP'den kurtulacak''

Sandıklardaki tüm seçmenlere birebir ulaşan Çukurova Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Çetin, Çukurovalıların 31 Mart'ta CHP'den kurtulacağını söyledi.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Cumhur İttifakı’nın MHP’li adayı olan Öğretmen Yusuf Baş’a ilçe halkının çok büyük destek verdiğini ve AK Parti olarak planlı, sandık görevlilerinin ve sandıklardan sorumlu yönetimin sıkı çalışması ile her seçmene birebir ulaşarak adaylarını tanıttıklarını kaydedip ‘Çukurovalı Soner Çetin’in yönetiminden inşallah kurtulacak. 31 Mart günü Çukurova hizmete kavuşmanın startı için Yusuf Baş’a yetkiyi verdiği gün olacaktır’ dedi.

HALKIMIZ YUSUF BAŞ DİYOR

İlçe binasında ziyaret ettiğimiz ve seçimlere ilişkin görüşlerini aldığımız AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, ‘seçimlerde sandık bazında tüm seçmenlere ulaşmayı hedefleyen yöntemle çalışıyoruz. Bu konuda teşkilatlarımızın çalışmasının meyvelerini halkımızın Cumhur İttifakı’na gösterdiği ilgiyle bütünleştirip Soner Çetin’den kurtulmak isteyen Çukurovalılar’ı da kısmet olur ise hizmetle tanıştıracağız. Anakentte Hüseyin Sözlü, Çukurova’da ise Yusuf Baş ile ilçemiz hizmete doyacaktır’ dedi.

HEZİMETE UĞRAYACAKLAR

İlçede seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini kaydeden Başkan Şahin Çetin, Çukurova ilçesinde Soner Çetin’den duyulan bir memnuniyetsizliği gözlemlediklerinin altını kalın çizgilerle çizdi ve ekledi. ‘Cumhur İttifakı her daim diyoruz milletin aklıdır. Millet bu ittifakı istemiş ve hiçbir koşul ortaya koymadan AK Parti ile MHP yekvücut olmuştur. Bunun meyvelerini de Allah’ın izniyle sandıkta alacağız. Millet İttifakı’nın kendi aralarında dahi pazarlıklarla yola çıkarak HDP’yi de kanatlarının altına almasıyla aslında hezimetlerinin ilk adımlarını atmışlardır. Çukurova halkına güveniyorum, inanıyorum. Her yerde olağan üstü bir ilgiyle karşılaşıyoruz. Projelerimizi anlatıyor, geleceğin Çukurova’sını nasıl inşa edeceğimizi seçmenlerle paylaşıyoruz. Gördüğüm odur ki, 1 Nisan günü Soner Çetin ve ekibi hizmet için kodluğunu Yusuf Baş’a , Cumhur İttifakı’na teslim edecektir’ ifadelerini kullandı.