Şahin Çetin: ''Demokrasi Türk halkının vazgeçilmezidir''

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Türk halkının demokrasiye olan sahiplenmesi ve Cumhuriyete olan bağlılığının sonsuza kadar süreceğini belirtip '15 Temmuz hain darbe kalkışması karşısında tankların önünde bedenini siper eden Türk halkı için demokrasi vazgeçilmezdir. Allah bir daha böyle kötü günleri Türk halkına yaşatmasın' dedi.

AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin, Türk halkının demokrasiye olan sahiplenmesi ve Cumhuriyete olan bağlılığının sonsuza kadar süreceğini belirtip ’15 Temmuz hain darbe kalkışması karşısında tankların önünde bedenini siper eden Türk halkı için demokrasi vazgeçilmezdir. Allah bir daha böyle kötü günleri Türk halkına yaşatmasın’ dedi.

TÜRK ADALETİ GEREKLİ DERSİ VERİYOR

15 Temmuz darbe girişiminde Adana halkının sokaklara dökülüp Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısından sonra darbecilere karşı durmada bütün sorumluluklarını en doğru şekilde yerine getirdiğine işaret eden İlçe Başkanı Çetin, ‘Bu milletin vazgeçilmezlerine müdahil olamazsınız. Bu insanların vatanının bir karışına dokunamazsınız. Bizim için kutsal olan değerler vardır. Vatan toprağı, bayrak, ezan, milli birlik ve bütünlük bizim hassas noktalarımızdır. Cenab-ı Allah bir daha 15 Temmuz gibi kötü günleri bu ülkeye yaşatmasın. Hainlere de yüce Türk Adaleti gereken dersi vermiştir. Bütün FETÖ kalıntıları temizlene kadar hainlerle mücadelemiz kararlılıkla sürecektir’ mesajını verdi.