Salbaş’ta Ayhan Barut sevgisi

CHP Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Salbaş’ta kırsal kesimin ve çiftçinin üvey evlat muamelesi gördüğüne işaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı, Ziraat Mühendisi Ayhan Barut, Çukurova merkezde sürdürdüğü etkin seçim çalışmasını Salbaş köyü ile kırsalda da yoğunlaştırdı. CHP Çukurova İlçe Başkanlığı sırasında yaptığı ziyaretlerin ardından yeniden Salbaşlılar’la buluşmanın mutluluğunu yaşayan Ayhan Barut, kendisine gösterilen ilgiye minnettar olduğunu söyledi.

Yaptığı alan çalışmaları ile CHP’ye güç katan Ayhan Barut, kırsal kesimin göz ardı edilmesine seyirci kalmayacağını vurguladı.

Bütünşehir Yasası ile kapatılan belde belediyelerinden biri olan Salbaş’ın artık Çukurova Belediyesinin hizmet alanı olduğuna dikkat çeken Ayhan Barut, köylü ve çiftçinin bulunduğu bölgelerin can damarı olduğunu söyledi.

Salbaş’ta esnaf ziyareti ve tanıtım broşürü dağıtım çalışması yapıp amacını ve projelerini anlatan Ayhan Barut, tüm ilçede verimli tarım arazilerinin değerlendirilmesi, korunması ve geliştirilmesi için uğraş vereceğini kaydetti. 
Ayhan Barut, şunları söyledi:
“Salbaş, ne yazık ki, Çukurova’nın üvey evladı ve mahrumiyet bölgesi pozisyonunda. Adaylık ve başkanlık sürecimizde Çukurova için bir çok proje geliştirip hayata geçireceğiz ama Salbaş için daha farklı ve daha özel bir yöntem geliştireceğiz. Ziraat Mühendisi olarak sorunlarınızı daha iyi bildiğimi inanıyorum. Burada yapacağımız çalışmalar hem hizmet noktasında iyileştirme olacak hem de istihdam sağlayacak ve tarımı da içinde barındıran özel projeler geliştireceğiz. Sizlerden tek dileğimiz bizlere destek olmanız. Vereceğiniz destekle sosyal belediyeciliği hakim kılmak için halkın belediyesini kuracağız.”

Salbaş’ta vatandaşlarla ve esnafla uzun süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Barut’a ilgi büyük oldu. Ziyaretini memnuniyetle karşılayan Salbaş halkı bir sonraki ziyaretinde Barut’u aday olarak görmek istediklerini belirterek destek sözü verdiler.