Şampiyonluğu Adana'ya getireceğiz

TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Samet Aybaba, ''Şampiyonluğu Adana'ya getireceğiz. Mahalle mahalle de kutlama yapacağız'' dedi.

TFF 1. Lig lideri Adana Demirspor, hafta sonu deplasmanda yapacağı Menemenspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Samet Aybaba, ‘’Şampiyonluğu Adana’ya getireceğiz. Mahalle mahalle de kutlama yapacağız’’ dedi

Mavi-lacivertliler, Menemenspor maçı hazırlıklarını dün kendi tesislerinde Teknik Direktör Samet Aybaba nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Bir saati aşkın süren antrenmanda futbolcuların bir hayli neşeli oldukları dikkatlerden kaçmadı.

Teknik Direktör Samet Aybaba, antrenman sırasında yaptığı açıklamada, şampiyonluk için iddialı sözler söyledi. Menemenspor maçına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını belirten Aybaba, ‘’Oyuncularım bu işin nasıl çözüleceğini biliyor artık. Birbirlerini daha çok seviyorlar. Bu şehre bu şampiyonluğu getirmek istiyorlar. İnşaallah Menemenspor maçını da kazanıp, şampiyonluğu Adana'ya getireceğiz. Bizim üzerimizde bir baskı yok. Şimdi kendi ipimizi kendimiz keseceğiz’’ dedi.

Taraftarlara, ‘’Menemenspor’u yendikten sonra dışarı çıkmasınlar. Kendilerinin sağlığı her şeyden önemli’’ diye çağrıda bulunan Aybaba, ‘’Merak etmesinler Menemen dönüşü taraftarlarımızın ayağına gideceğiz. Mahalle mahalle dolaşıp, şampiyonluğu onlarla birlikte kutlayacağız’’ diye konuştu.