Sarıçam’a Doğalgaz geliyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın bu haftaki mahalle toplantısında Esentepe Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. . Başkan Bilal Uludağ, vatandaşların istek ve sorunlarını dinleyerek, onlara müjdeli haberi vererek,” Sarıçam’a Doğalgaz geliyor. Bir süre boruların döşenmesi sıkıntı çekilecek. Yollar kazılacak. Ancak biz hemen ardından yolları yeniden yapacağız'' dedi.

Belediyede gerçekleştirilen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra Başkan Yardımcıları ile Basın yayın Halkla İlişkiler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü, Esentepe Mahalle muhtarı ile sakinleri katıldı. Başkan Bilal Uludağ,” Bu toplantılarda yaptıklarımız ve yapacaklarımızın yanı sıra bizim göremediklerimizi ile mahalle sakinlerinin yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları dinliyoruz.  Çözüm üretme konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz. Gerekenlerin yapılması için notlar alıyoruz. İlk etapta yapılabilecek olanları kısa sürede de çözüme ulaştırıyoruz.”  dedi.

ELEKTRİKLER YER ALTINA ALINACAK, BUCAK DERESİ TAMAMLANACAK

Başkan Bilal Uludağ, daha modern bir Sarıçam için elektrik direklerinin de yer altına alınacağını da anlatan Bilal Uludağ, Büyükşehir Belediyesinin de destekleriyle altyapının da tamamlanacağını ifade etti. Uludağ,” Esentepe mahallemiz de birçok hizmetlerimiz oldu. Bir yeni park yapıldı, birinin de ihalesi yapılacak. Yolların büyük bölümü yapıldı. Kapalı Semt Pazarı projelerimiz arasında ve en geç 2017 sonuna kadar tamamlanacak. Esentepe’nin en büyük sorunu olan Bucak deresi ıslah çalışmaları yılsonuna kadar bitecek.  Ayrıca ilçemizin sorunlarının başında olan altyapı için de yoğun bir çalışma içindeyiz. Bunun içinde 25 milyon liralık bütçe ayrıldı. Yani üst yapılar yenilenirken, altyapı da bitirilmiş olacak.  Sarıçam İlçemizi sizlerin de katkılarıyla daha ileriye nasıl götürebiliriz onun çabası içindeyiz.“ diye konuştu.

Esentepe Mahallesi sakinleri ise Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yaptığı hizmetlerden memnun olduklarını belirterek, böyle bir toplantıyı gerçekleştirip, sorunlarını dinlediği için teşekkür ettiler.