Sarıçam Belediyesi hamur karma makinesi dağıttı

Sarıçam Belediyesi'nin merkezden kırsala hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. 'Kadınlarımız birinci önceliğimiz' sloganı ile hayata geçirilen hamur karma makineleri düzenlenen törenle Başkan Bilal Uludağ tarafından mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Milliyetçi üretken belediyeciliğin en güzel örneklerinden birinin sergilendiği Adana’nın Sarıçam ilçesinde merkezden kırsala hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor. Hayata geçirdiği projeler ile ilçede yaşayan vatandaşların takdirini toplayan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen teknoloji ile birlikte, değişen yaşam koşullarında zamanın ruhunu yakalamak ve kadınların iş yükünü hafifletmek adına temin ettiği hamur karma makinelerinin dağıtımını gerçekleştirdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende ilk olarak konuşan Sarıçam Muhtarlar Dernek Başkanı ve Yarımca Mahallesi Muhtarı Emin Dönmez, Sarıçam Belediyesi tarafından dağıtımı gerçekleştirilen hamur karma makinelerinin kadınların işlerini büyük ölçüde kolaylaştıracağını belirtti.

Daha sonra konuşan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, görev süresi boyunca her zaman önceliğinin kadınlar olduğunu ve her zaman bu doğrultuda hareket ettiklerini belirtti.