Sarıçam Belediyesinde Mahalle toplantıları sürüyor

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, her hafta bir mahalle sakinleriyle buluşma geleneğini devam ettiriyor. Bu haftaki konukları Yeşiltepe Mahallesi sakinleri oldu. Bilal Uludağ, yaptığı hizmetleri anlatarak, vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi. Uludağ, buradaki amacın kendi yaptıkları hizmetlerin haricinde nerede eksikliklerinin bulunduğunu görmek ve çözüm noktasında ne yapmaları gerektiğini bulmak olduğunu söyledi.

Belediyede gerçekleştirilen toplantıya Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın yanı sıra MHP Sarıçam ilçe Kadın Kolları Başkanı Adalet Eke ile Başkan Yardımcısı ve bazı müdürler de katıldı. Başkan Bilal Uludağ,” Artık geleneksel hale getirdiğimiz Perşembe günkü mahalle toplantılarımızda mahalle sakinlerinden yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları tek tek dinliyoruz.  Mahalle sorunlarını dinleyerek çözüm üretme konusunda birlikte hareket etmek istiyoruz. Bizim yaptığımız hizmetlerin yanı sıra eksik kalan ve göremediklerimizi bu toplantılarda duyuyoruz.”  dedi.

Başkan Bilal Uludağ, seçim çalışmalarında verdikleri sözleri fazlasıyla yaptıklarını ve üzerine yeni projeler ekleyerek çalışmalarını planlı bir şekilde yürüttüklerini kaydetti. 2017 yılı sonuna kadar vaat edilenlerin tamamını bitirmiş olacaklarını da belirterek, “ 2016’da hizmetlerimizin üzerine daha çok koyarak yapmaya devam edeceğiz.  Bu güne kadar vaat ettiğimiz birçok projeyi bitirdiğimiz gibi araya yeni hizmetlerde ekledik. Yeşiltepe Mahallesine de birçok hizmetlerimiz oldu ve bundan sonra da olacak. “diye konuştu.

Sarıçam ilçesini sizlerin de katkılarıyla nasıl daha ileriye taşıyabileceklerinin çalışmalarını yaptıklarını da anlatan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ şöyle konuştu:

" Sizlerin de bildiği gibi biten projelerimizin yanı sıra, devam projelerimiz de var. İlçemizde var olan altyapı problemlerini aşmak için çabalıyoruz.  ASKİ’nin bu konuda destekleri var çalışmaları sürüyor. Büyükşehir Belediyemizle uyum içinde hareket ederek çalışıyoruz.   Ayrıca ilçemizin en büyük sorunlarından olan Sarıçam deresi ve Buruk kolektörü inşaatları yapılıyor.

İlçemizin sorunlarını yakından biliyoruz ve elimizdeki tüm imkânları seferber ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. “

Toplantıya katılan Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ise, dilek, istek ve sorunlarını Başkan Bilal Uludağ’a anlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,” Yaptığınız hizmetleri yakından takip ediyor ve takdirle karşılıyoruz.  Gerçekten sizin döneminiz de ilçede gözle görülür değişikler yaşandı.  Bizler hizmetlerden çok memnunuz. 2 yıllık süreçte gücünüz oranında ilçeye kalıcı hizmetler yaptınız. Bundan sonra da yapacağınıza inancımız tamdır. ”dediler.